Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dijous, 27 de febrer de 2014

Dijous llarder



Tradicionalment el dijous gras o dijous llarder era el primer dia del Carnaval, tot i que actualment en nombroses poblacions la festa s'ha ampliat a més dies de celebració. 

És tradició prendre la botifarra d'ou en aquest dia a més d'altres de semblants com la blanca o la negra

També és costum menjar  truita de botifarra. i no i pot faltar, per esmorzar,  per postres o per berenar,  la  coca de llardons

El dijous anterior al Dimecres de Cendra, conegut, popularment, com a Dijous Gras, Jarder o Llarder, és el tret de sortida tradicional a les festes de Carnaval arreu del país. 

Aquest dia és costum celebrar àpats familiars que tenen per protagonista a tot tipus de menges que combinen els ous amb la carn
http://ca.wikipedia.org/wiki/Dijous_gras


http://enrocalacuina.blogspot.com.es/2010/02/truita-de-dijous-llarders.html

Bona Festa i Bon Profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...