Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dijous, 27 de febrer de 2014

Dijous llarder



Tradicionalment el dijous gras o dijous llarder era el primer dia del Carnaval, tot i que actualment en nombroses poblacions la festa s'ha ampliat a més dies de celebració. 

És tradició prendre la botifarra d'ou en aquest dia a més d'altres de semblants com la blanca o la negra

També és costum menjar  truita de botifarra. i no i pot faltar, per esmorzar,  per postres o per berenar,  la  coca de llardons

El dijous anterior al Dimecres de Cendra, conegut, popularment, com a Dijous Gras, Jarder o Llarder, és el tret de sortida tradicional a les festes de Carnaval arreu del país. 

Aquest dia és costum celebrar àpats familiars que tenen per protagonista a tot tipus de menges que combinen els ous amb la carn
http://ca.wikipedia.org/wiki/Dijous_gras


http://enrocalacuina.blogspot.com.es/2010/02/truita-de-dijous-llarders.html

Bona Festa i Bon Profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

2 comentaris:

  1. Bons i gustosos aliments per avui.
    Bon dijous gras maca.
    Petons.

    ResponElimina
  2. Hola guapa. Com estàs?
    Molt bona celebració del Dijous Gras.
    Aquest dia no pot faltar ni la coca, ni la truita.
    Petonets

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...