Tradicionalment el dijous gras o dijous llarder era el primer dia del Carnaval, tot i que actualment en nombroses poblacions la festa s'ha ampliat a més dies de celebració.
És tradició prendre la botifarra d'ou en aquest dia a més d'altres de semblants com la blanca o la negra.
També és costum menjar truita de botifarra. i no i pot faltar, per esmorzar, per postres o per berenar, la coca de llardons
També és costum menjar truita de botifarra. i no i pot faltar, per esmorzar, per postres o per berenar, la coca de llardons
El dijous anterior al Dimecres de Cendra, conegut, popularment, com a Dijous Gras, Jarder o Llarder, és el tret de sortida tradicional a les festes de Carnaval arreu del país.
Aquest dia és costum celebrar àpats familiars que tenen per protagonista a tot tipus de menges que combinen els ous amb la carn
Aquest dia és costum celebrar àpats familiars que tenen per protagonista a tot tipus de menges que combinen els ous amb la carn
http://ca.wikipedia.org/wiki/Dijous_gras
Bona Festa i Bon Profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Bons i gustosos aliments per avui.
ResponEliminaBon dijous gras maca.
Petons.
Hola guapa. Com estàs?
ResponEliminaMolt bona celebració del Dijous Gras.
Aquest dia no pot faltar ni la coca, ni la truita.
Petonets