Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimarts, 16 de setembre de 2014

Pa de pessic genovès , la millor base per fer pastissos


La massa Genovesa (Genoise) es la meva preferida sobre totes les demés, aquesta recepta la faig així des de fa molts anys quan un bon amic pastisser em va regalar "El formulario practico del pastelero" per Vilardell-Jornet, la seva primera edició va ser l´ any 1933, i jo en tinc de la l´any 1976,  es " La bíblia del pastisser", tant senzilla com deliciosa

Ingredients
6 ous
200 grams de sucre
200 grams de farina
( no porta cap tipus de llevat)
* Opcional 50 grams de mantega tova
* Fet amb un motlle de 20 cm

Preparació
Batre els ous amb el sucre fins aconseguir una crema espessa, afegir la farina tamisada ( se li pot afegir acuradament 50 grams de mantega desfeta).

Fornejar a temperatura moderada ( 170  º ) en un motlle engreixat i enfarinat, durant uns 25 a 30 minuts, dependrà del forn. ( aquest motllo es de 20 cm )

Es pot menjar tal qual o com base per engalanar el nostre pastís.

Bon profit


Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...