La massa Genovesa (Genoise) es la meva preferida sobre totes les demés, aquesta recepta la faig així des de fa molts anys quan un bon amic pastisser em va regalar "El formulario practico del pastelero" per Vilardell-Jornet, la seva primera edició va ser l´ any 1933, i jo en tinc de la l´any 1976, es " La bíblia del pastisser", tant senzilla com deliciosa
Ingredients
6
ous
200
grams de sucre
200
grams de farina
(
no porta cap tipus de llevat)
* Opcional 50 grams de mantega tova
* Fet amb un motlle de 20 cm
Preparació
Batre
els ous amb el sucre fins aconseguir una crema espessa, afegir la
farina tamisada ( se li pot afegir acuradament 50 grams de mantega
desfeta).
Fornejar
a temperatura moderada ( 170 º ) en un motlle engreixat i
enfarinat, durant uns 25 a 30 minuts, dependrà del forn. ( aquest motllo es de 20 cm )
Es pot menjar tal qual o com base per engalanar el nostre pastís.
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna