Ingredients
Préssecs
Sucre
El suc d´una llimona
Pots
de vidre amb tapa hermetica esterilitzats
* Les meves mesures per fer un almívar lleuger = 1 Kg de préssec = 400 grams sucre, a partir aquí al gust de cada cadascú
* Les meves mesures per fer un almívar lleuger = 1 Kg de préssec = 400 grams sucre, a partir aquí al gust de cada cadascú
Preparació
Pelarem
i tallarem les préssecs a trossos, posar en una olla amb el suc de llimona i el sucre , barrejar perquè el sucre s'uneixi a la fruita, tapar l 'olla i deixar reposar de 30 a 60 minuts , dependrà de la quantitat de fruita, observareu que s'omple l'olla de suc, ara és el moment de posar-la al foc, que serà de moderat a baix per espai d'uns 50 minuts, quan comprovem que la fruita està cuita la triturarem més o menys, segóns el vostre gust i ja podem posar als pots.
* Encara que veiem que queda bastant liquida, en refredar s'espessirà.
Un cop els pots plens i ben tapats, posarem a coure al bany maria durant uns 30 minuts, deixar refredar dins de l'olla, un cop freds, etiquetar i guardar en lloc sec i fosc.
* Si deixem reposar les conserves un mínim d'1 mes, estan més bones.
Bon profit.
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna