Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dilluns, 29 de setembre de 2014

Confitura de préssec

La meva amiga Julia  de  Fruites i verdures Montsant  ens va regalar una caixa de préssecs madures i precioses,  vaig  gaudir fent confitura , concretament en un almívar lleuger ja que la fruita estava dolçament divina.

Ingredients
Préssecs
Sucre
El suc d´una llimona
Pots de vidre amb tapa hermetica esterilitzats

* Les meves mesures per fer un almívar lleuger =  1 Kg de préssec  = 400 grams sucre,  a partir aquí al gust de cada cadascú

Preparació

Pelarem i tallarem les préssecs a trossos, posar en una olla amb el suc de llimona i el sucre , barrejar perquè el sucre s'uneixi a la fruita, tapar l 'olla i deixar reposar de 30 a 60 minuts , dependrà de la quantitat de fruita, observareu que s'omple l'olla de suc, ara és el moment  de posar-la al foc, que serà de moderat a baix per espai d'uns 50 minuts, quan comprovem  que la fruita està cuita la triturarem més o menys,  segóns el vostre gust i ja podem posar als pots.

* Encara que veiem que queda bastant liquida, en refredar s'espessirà. 

Un cop els pots plens i ben tapats, posarem a coure al bany maria durant uns 30 minuts, deixar refredar dins de l'olla,  un cop freds, etiquetar i guardar en lloc sec i fosc. 

* Si deixem reposar les conserves un mínim d'1 mes, estan més bones.

Bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...