Dissabte la meva amiga Julia, ens
va regalar una caixa de peres madures i precioses, diumenge pel matí vaig gaudir fent conserves, concretament en un almívar
lleuger ja que la fruita estava dolçament
divina.
Peres
Aigua
Sucre
Farina
Pots de vidre amb tapa hermetica esterilitzats
* Les meves mesures per fer un almívar lleuger = 1 litre aigua + 250 grams sucre, a partir aquí al gust de cadascú
Preparació
Pelarem
i tallarem les peres a tires amples ( o segui a lo llarg ) , reservar en un recipient amb aigua i una cullerada de farina.
Preparem
l´almívar lleuger, tant fàcil com posar en una olla l´aigua +
sucre , quan comenci a bullir baixar a foc mig i
deixar coure uns 25 minuts, mentre posarem els trossos de pera en
els pots de vidre ( a mi particularment no m´agrada deixar-los massa
apretats ), una vegada estigui l´almívar fet abocar-lo dins
de cada pot, tapar i bullir al bany maria uns 20 minuts, deixar
refredar els pots dins de la mateixa olla.
Reposar-los
en el rebost un mínim d´un mes, i llestos
Bon
profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna