Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dilluns, 1 de setembre de 2014

Peres en almívar lleuger

 Dissabte la meva amiga Julía  de  Fruites i verdures Montsant  ens va regalar una caixa de peres madures i precioses,  diumenge pel matí vaig gaudir fent conserves, concretament en un almívar lleuger ja que la fruita estava dolçament divina.


Ingredients
Peres
Aigua
Sucre
Farina
Pots de vidre amb tapa hermetica esterilitzats

* Les meves mesures per fer un almívar lleuger =  1 litre aigua + 250 grams sucre,  a partir aquí al gust de cada cadascú

Preparació
Pelarem i tallarem les peres a tires ( o segui a lo llarg ) , reservar en un recipient amb aigua i una cullerada de farina.

Preparem l´almívar lleuger, tant fàcil com posar en una olla l´aigua + sucre , quan comenci a bullir baixar a foc mig i deixar coure uns 25 minuts, mentre posarem els trossos de préssec en els pots de vidre ( a mi particularment no m´agrada deixar-los massa apretats ), una vegada  estigui l´almívar fet abocar-lo dins de cada pot, tapar i bullir al bany maria uns 20 minuts, deixar refredar els pots dins de la mateixa olla.

Reposar-los en el rebost un mínim d´un mes, i llestos

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...