TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate

dimarts, 15 de novembre del 2011

Pa de panxeta de porc ibèric curada amb pebre





La formula per fer aquest pa ja la he explicat alguna altre vegada, a casa la faig servir molt, ja que agrada a la meva familia per seu resultat i es pot fer moltes  variacións, aquesta n ´es una d´ella i que desitjo compartir





http://enrocalacuina.com/shop/product.php?id_product=98
http://enrocalacuina.com/shop/category.php?id_category=13


Ingredients
360 grams d´aigua
100 grams de massa mare ( m.m.)
25 grams d´oli d´oliva
700 grams de farina de força
1 cullerada petita de glúten
1 cullerada petita de sucre
2 cullerades petites de sal
37 grams de llevat de flequer 
Panxeta de porc ibèric curada amb pebre  ( quantitat al gust )
1 cullerada sopera rasa de llet en pols desnatada

Preparació amb thermonix 
Tallar la panxeta a tiretes i reservar.

Posarem en el vas de la th, la massa mare, l´oli, llet en pols i el llevat fresc, 5 minuts, a 37 graus, velocitat 1.

Desprès ( i sense temperatura) i afegirem la farina tamissada junt amb el glúten ,  la sal i el sucre, barrejar 20 segons, a velocitat 3,   desprès posarem velocitat espiga, durant 5 minuts.

Retirar del vas, formar una bola i deixarem reposar tapada en lloc càlid 1 hora , desprès l´estirarem amb un corró de fusta i col-locarem les tiretes de panxeta que tenim reservada, enrotllar , ( com si fos un braç de gitano) enfarinar per sobra i amb un ganivet li farem uns talls, tornarem a tapar i reposar en lloc càlid una altre hora.

Escalfar el forn a 200 graus.



Passada aquesta segona hora, ja está a punt per anar al forn, durant uns 45 minuts, dependrà del vostre forn i de la forma del pa.

* Es interessant de posar un recipient amb aigua dins del forn, ens generará vapor i la crosta quedará més cruixent, refredar sobre una reixeta.

* Podem preparar-lo també en panificadora o manual, sense cap problema.

* Una llesca d´aquest pa torrat i un raig d´oli d´oliva de qualitat  no te preu.

Bon profit

 Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/

Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

33 comentaris:

  1. Ha d'estar boníssim amb la oanxeta, quin pa més gustós!! Molt bona aportació :)
    Petons

    ResponElimina
  2. Ostres el pa per si sol es veu fantàstioc i esponjós, però el toc de la penxeta ja el trobo sublim! Un pa boníssim i super gustós!
    Moltes gràcies per participar maca!!
    Petons
    Sandra

    ResponElimina
  3. Ohhhhh aquesta panxeta surtint és fantàstica!!!!!!!!!!!!!!!
    Petonets

    ResponElimina
  4. Ha de quedar super gustós! I ja porta l'embotit a dins, je je je...

    ResponElimina
  5. J'adore le pain, j'en fait souvent à la maison, et je tien à te dire que celui-ci à l'air super délicieux, j'adoreeeeeeeeee

    Bisous

    ResponElimina
  6. Buffs!!! Uhmmm... Amb panxeta de porc ibèric, a l'Annie li encantaria li agrada moltíssim!!!

    ResponElimina
  7. No l'he provat mai, i segur que està molt bo, i sembla molt esponjòs. També crec amb aquest tipus de pa amb un raig d'oli ja n'hi ha prou, per poder asaborir del tot el seu gust.
    Una abraçada

    ResponElimina
  8. Sin duda un estupendo pan, y encima con ese tocino quedará con un sabor a gloria. Me llevo tu receta. Besos.

    ResponElimina
  9. Susanna vaya pan seguro que el sabor es extraordinairo. Quér rico debe estar!!!

    Besos,

    ResponElimina
  10. Imagino que comerse una buena rebanada de este pan tan especial tiene que ser una delicia, cuánto sabor, yo soy muy panero y me encanta comer pan...

    Abrazos Susanna

    ResponElimina
  11. NYAM! amb tan pa bo em penso que puc muntar una panaderia jo ;D

    ResponElimina
  12. Buenos días Susana. Que pan mas rico que has preparado con esa pancetita que le has puesto. Me vendría de perlas para la comida de hoy, te lo digo por si te animas y me quieres manda a casa. Je, je, je
    Un saludo Paco

    ResponElimina
  13. Ostres aquesta mica de panxeta li ha de donar un gustet extraordinari!! t'ha quedat molt bonic :)
    Bet

    ResponElimina
  14. complimenti ottima ricetta ti seguiro hai delle ricette ottime

    ResponElimina
  15. Olá Susanna,

    O meu marido adora esse tipo de pão, estou levando a receita....

    Fica Bem!!!
    1000 Beijokinhas

    ResponElimina
  16. Viendo lo que hay por esos mundos, me doy cuenta de que hago poco pan... Esto para unos canapés de porcino, te sales. Un besote.

    ResponElimina
  17. Aquest pa porta el tall inclòs!! que bo ha d'estar!!

    ResponElimina
  18. Jo que bonito te ha quedado,ademas tiene que estar bueniiisimo un saludin!

    ResponElimina
  19. Ohh, quin pa més elaborat! Jo vaig veure aquest setembre a Paris un tipus de baguets petites amb bacon i formatge dins, com el teu, i tenien una pinta impresionant! Et copio la recepta :) Per cert, he fet una secció al meu blog amb postres en 10 minuts, per si vols col·laborar amb alguna recepta, la última que he fet es http://artschocolates.wordpress.com/2011/11/15/nido-de-helado-con-frutos-rojos-y-salsa-inglesa/. Fins aviat! petons

    ResponElimina
  20. Susanna, m'agrada mol aquest pa, de fet soc molt panarre, provaré de fer-lo

    ResponElimina
  21. che bel pane Susanna. Studierò lo spagnolo per poterti seguire; mi farò aiutare dalla traduzione.
    A presto

    ResponElimina
  22. Quina passada de varietats de pans, m'imagino les olors tan bones que deuen fer les vostres cuines.
    Un excelent pa.
    Petons

    ResponElimina
  23. Hola Isabel, guapa tu

    me ha semblat que no tens pas receptes amb pa, i et convido a que provis de fer-ne, i ja no pararàs

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  24. Amb aquest pa ja no necesites fer entrepans, va tot inclós.
    Petons.

    ResponElimina
  25. Hola Susanna, me ha gustado este pan.
    Un besito

    ResponElimina
  26. Hola Susana, un pan muy interesante a la vez que bueno, un saludo.
    JUAN

    ResponElimina
  27. Aquest pa lleuger no deus ser, però segur que deu ser boníssim!!

    ResponElimina
  28. QUIN PA NENA..
    AIXÓ NO ES TAN SOLS PA ... aixó es PURA DELÍCIA!!
    GRACIES MACA:)

    ResponElimina
  29. Hola Susanna!!! Si la panxeta de porc es cassolana, ja et dic que el pa es perfecte. Quina bona molla que té. S´en va morir la massa mare, i l´hauré de tornar a fer, el pa es una altra cosa... Gaudeix-lo. petons,

    ResponElimina
  30. Hola Joaquina, guapa tu

    es quasi casolana, es feta pel meu carnisser del poble, una casa que te més de 100 i pico anys,...

    De fet quan el preparo no dura gens, doncs, torrats i amb un raig d´oli, et trobes al cel

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  31. Noia, el teu es bocatto di cardinale!!!

    ResponElimina
  32. Aquest pa ha de ser ben gustós, tot i que no sé si a casa se'l menjarien. Ells són més de la branca dolça...
    Petons

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...