Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimarts, 15 de novembre de 2011

Pa de panxeta de porc ibèric curada amb pebre





La formula per fer aquest pa ja la he explicat alguna altre vegada, a casa la faig servir molt, ja que agrada a la meva familia per seu resultat i es pot fer moltes  variacións, aquesta n ´es una d´ella i que desitjo compartir





http://enrocalacuina.com/shop/product.php?id_product=98
http://enrocalacuina.com/shop/category.php?id_category=13


Ingredients
360 grams d´aigua
100 grams de massa mare ( m.m.)
25 grams d´oli d´oliva
700 grams de farina de força
1 cullerada petita de glúten
1 cullerada petita de sucre
2 cullerades petites de sal
37 grams de llevat de flequer 
Panxeta de porc ibèric curada amb pebre  ( quantitat al gust )
1 cullerada sopera rasa de llet en pols desnatada

Preparació amb thermonix 
Tallar la panxeta a tiretes i reservar.

Posarem en el vas de la th, la massa mare, l´oli, llet en pols i el llevat fresc, 5 minuts, a 37 graus, velocitat 1.

Desprès ( i sense temperatura) i afegirem la farina tamissada junt amb el glúten ,  la sal i el sucre, barrejar 20 segons, a velocitat 3,   desprès posarem velocitat espiga, durant 5 minuts.

Retirar del vas, formar una bola i deixarem reposar tapada en lloc càlid 1 hora , desprès l´estirarem amb un corró de fusta i col-locarem les tiretes de panxeta que tenim reservada, enrotllar , ( com si fos un braç de gitano) enfarinar per sobra i amb un ganivet li farem uns talls, tornarem a tapar i reposar en lloc càlid una altre hora.

Escalfar el forn a 200 graus.



Passada aquesta segona hora, ja está a punt per anar al forn, durant uns 45 minuts, dependrà del vostre forn i de la forma del pa.

* Es interessant de posar un recipient amb aigua dins del forn, ens generará vapor i la crosta quedará més cruixent, refredar sobre una reixeta.

* Podem preparar-lo també en panificadora o manual, sense cap problema.

* Una llesca d´aquest pa torrat i un raig d´oli d´oliva de qualitat  no te preu.

Bon profit

 Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/

Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...