Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dissabte, 20 de març de 2010

MADONES DE MASCARPONE


INGREDIENTS
250 GRAMS DE MASCARPONE
200 GRAMS DE SUCRE
750 GRAMS DE FARINA
250 GRAMS DE MARGARINA
1 SOBRE DE LLEVAT ROYAL"
5 OUS
1 RAIG D´ANÍS DOLÇ
LA PELL D´UNA LLIMONA RATLLADA
UNA MICA DE MATAFALUGA
UNA MICA DE CANYELLA
UNA MICA DE VAINILLA
UNA MICA DE NOU MOSCADA
130 GRAMS DE LLET

- TAMISAR FARINA + LLEVAT I RESERVAR.

- BATRE SUCRE + MARGARINA + MASCARPONE, DESPRÈS AFEGIR ANÍS+ PELL DE LLIMONA + MATAFALUGA + CANYELLA + VAINILLA + NOU MOSCADA + LLET + OUS

- AFEGIREM LA FARINA COP A COP MENTRE ANEM REMENAN, UNA VEGADA LA FEINA ACABADA AMB L´AJUDA DE DUES CULLERES SOPERES ANIREM OMPLIN MOTLLOS DE MAGDALENA DELS GROSSOS , NOMÉS OMPLIR 3 /4 PARTS , ENSUCREM PER SOBRE, I AL FORN.

FORN A 180. UNS 25 / 30 MINUTS ( DEPÈN DEL FORN)
SORTIRAN UNES 20 MADONES.

ARÈ NOMÉS ENS FALTA UN CAFÈ O UNA XOCOLATE CALENTA PER ANAR SUCANT
BON PROFIT


Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...