Ingredients
Espàrrecs verds frescos
Ous
Sal
Pebre negre ( opcional )
Oli d´oliva
Preparació
Netejar els espàrrecs i posar en una paella amb una part d´oli i dues parts d´aigua.
Tapar i deixar reduir fins que no quedi gens d´aigua i agafin color, en aquest moment treure i reservar,.
Batre els ous, condimentar amb sal, afegir els espàrrecs, i fer la truita amb unes gotes d´oli d´oliva calent.
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Vivan los espárragos trigueros!!!!! Me gustan mucho estas tortillas. Este plato y una ensalada y, para mí, comida de ángeles.
ResponEliminaUn besoteeeeee
Hola Susanna, aixó també m' agrada i queda molt bona si els espàrrecs son dels que es poden recollir al camp, millor que els que venen.
ResponEliminaPetons.
Muy rica la tortilla de Espárragos y tu arroz anterior tiene un aspecto estupendo.
ResponEliminaSaludos.
Aquesta truita m'agrada molt vaig menjar l'altre dia i tornaré a menjar aviat
ResponEliminapatonssss
HUYYYY SUSANNA QUE RICOOO, QUE BUENA OPCION PARA LOS Espárragos NOS gustan MUCHO EN LA CASA
ResponEliminaCUANDO hacemos Parrillada LOS ENVUELVO EN BACON Y AL CARBON VIERAS QUE RICOS QUEDAN TAMBIÉN.
MUCHISIMOS BESOS
HOLA CHUS, GUAPA TU
ResponEliminaTIENEN QUE ESTAR DELICIOSOS AL CARBÓN, LA PENA ES QUE EN CASA AHORA NO TENGO CHIMENEA, LO PROBARÉ A LA PLANCHA, NO SABRÁN IGUAL YA SE, COMO CON LEÑA NADA,PERO CON EL BACON SEGURO QUE ESTARÁN MUY RICOS, HOY MISMO PRUEBO, TENGO BACON ,TENGO ESPARRAGOS DE MI AMIGA ACABADOS DE CORTAR...
PETONETS SUSANNA
HOLA MARIA JOSÉ, GUAPA TU
ResponEliminaDONCS ES MOLT BONA LA TRUITA AMB ESPÀRRECS I ENS EM DE APROFITAR ARE QUE ESTÀN TANT BONS, ..
PETONETS SUSANNA
Una receta sencilla y buenísima.
ResponEliminaSaludos
xiqueta he fet moltes varietats de truites, peró mai com la tégua, es cuestió de possarse amb fer-la.......salutaçións paco
ResponEliminaHOLA JAVIER, GUAPO TU
ResponEliminaLA VERDAD ES QUE SABE DELICIOSA, Y TENEMOS QUE APROVECHAR QUE AHORA ESTAMOS EN TEMPORADA
PETONETS SUSANNA
HOLA SR. PACO, QUE TAL ?
ResponEliminaDONCS AMB AQUEST "SISTEMA DE COCCIÓ-FREGIT " LES VERDURES QUEDEN MOLT BE,
PETONETS SUSANNA
HOLA ANNA, GUAPA TU
ResponEliminaTENS TOTA LA RAÒ DEL MON, NO TENEN PAS EL MATEIX GUST
PETONETS SUSANNA
pero qué rica que tiene que estar!!! además, lista que es una, entrando a estas horas con la gusa que hay!!!
ResponEliminaSalu2, Paula
http://conlaszarpasenlamasa.cultura-libre.net
Me encanta esta receta Susana. Un besazo.
ResponEliminaHola Susana, con lo que me gustan los esparragos esta tortilla me la comeria muy bien, un saludo.
ResponEliminaJUAN
Felicidades por tan completo y hermoso blog ,me he quedado encantada visitandolo.Mil gracias por tu amable visita a mi blog ...ojala y regreses ........JLaura
ResponEliminaLa truita d`espàrrecs, sempre es una truita molt agraïda, encara mes si son silvestres
ResponEliminaUn petonas
Hola Susana, te deje un comentario y veo que no ha salido supongo que lo pondria mal, solo decirte que la tortilla de esparragos esta muy buena, yo tambien la he comido muchas veces, un saludo.
ResponEliminaJUAN
HOLA JUAN, GUAPO TU
ResponEliminaADEMÁS DE BUENA ES MUY SANA
PETONETS SUSANNA
HOLA SION, GUAPA TU
ResponEliminaCOM HE COMENTAT A CASA TEVA, ABANS PER AQUI AL MEU POBLE NI HAVIEN MOLTISSIMES D´ESPÀRREGERES, ARE PERÒ EN ES¡L SEU LLOC NI HAN PILES DE CASES
PETONETS SUSANNA
HOLA J.LAURA, GUAPA TU
ResponEliminaENCANTADA DE TENERTE AUI, Y QUE TE GUSTEN MIS RECETAS, HASTA PRONTO
MIL PETONETS SUSANNA
HOLA NATI, GUAPA TU
ResponEliminaCELEBRO QUE TE GUSTE
MIL PETONETS SUSANNA
HOLA AMPARO, GUAPA TU
ResponEliminaLA VCERDAD ES QUE LA TORTILLA ESTA MUY RICA, Y EL AROZ TAMBIEN, Y LOS POSTRES TAMBIEN...SOCORRO A SÍ NO SE PUEDE HACER DIETA, JE,JE
PETONETS SUSANNA
HOLA AMPARO, GUAPA TU
ResponEliminaLA VERDAD ES QUE LA TORTILLA UN 10 Y EL ARROZ TAMBIEN...YA ME HAN HECHO ENCARGO PARA QUE PREPARE UNO PARA EL DOMINGO,
TODOS A COMER ARROZ
PETONETS SUSANNA
HOLA LAURA, GUAPA TU
ResponEliminaLA VERDAD ES QUE ES UN MUY BUEN MENU, SANO Y DE RECHUPETE, JE,JE
MIL PETONETS SUSANNA
HOLA JUAN, GUAPA TU
ResponEliminaMIRA AHORA HA SALIDO EL MENSAJE ..ESTARIA PERDIDO POR EL INMENSO MUNDO CIBERNATICO ESTE,...O IGUAL ESTAVA BUSCADO ESPÀRRECS, JE,JE
PETONETS SUSANNA
Hola Susanna!!!
ResponEliminaMMMM!!! Quina bona pinta que fa aquesta truita!!!
M'encanta la truita d'espàrrecs!!! Quan el meu pare era més jove, anava a la muntanya i tornava amb un grapat enooorme d'espàrrecs!!! Llavors em posava les botes!!! jajajaja
Molts petons i moltes gràcies per aquesta recepta!!!!
HOLA ANNA, GUAPA TU
ResponEliminaQUE TAL ?, ESTIC CONTENTA DE TROVAR-TE PER LA MEVA CUINA, ESPERO QUE JA ESTIGUIS UNA MICA MES TRANQUILA,...
ARE ES BON TEMPS PER LES TRUITES D´ESPÀRRECS, LA PENA ES QUE A BOSC, JA ES MOLT DIFICIL DE TROVAR-NE
MIL PETONETS DE TRUITA D´ESPÀRRECS, SUSANNA
Hola Susanna!!!
ResponEliminaCom sempre, segueixo atrafegada!!! jajaja
Doncs l'altre dia vaig fer una pifia tan gran a la cuina que estic temptada de fer un apartat al meu blog sobre pifies... Volia fer un pastís de galetes amb natilles i va sortir una cosa indefinida, i a més, de color ROSA!!! (És una llarga història...) imagina't... jajaja
Molts petons
HOLA ANA, GUAPA TU
ResponEliminaDONS, TU SAPS, DE GRAN "FALLOS" SORTEN GRANS DESCOBRIMENTS, NOVES RECEPTES, INVENTS...
NO PASA RES, IGUAL HAS INVENTAT UN NOU POSTRE
PETONETS, SUSANNA ( JA ME O EXPLICARÀS TOT AIXÒ DEL COLOR ROSA..JE,JE