TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


dijous, 25 de juny del 2015

Bunyols de patacada a l´estil de la Sra. Mercé





En memòria i record de la Sra. Mercè.

Antigament no es tenien a mà tots els estris que afortunadament avui es pot disposar a la cuina, però les mestresses de casa se les enginyaven per elaborar bons i deliciosos postres com els bunyols que els presentem avui.

Es diuen a la patacada perquè en la seva preparació no es fan servir balances per pesar els ingredients i a més s'utilitzaran productes bàsics que podem trobar a la cuina.

Ingredients
Farina
Un pessic de sal
Ous ( o clares que ens sobrin de fer una crema, per exemple )
Llet
Sucre
Una culleradeta de llevat químic tipus Royal  ( abans feien servir bicarbonat )
Pell de llimona o taronja ratllada

Oli de gira-sol per fregir.

Preparació
Tan fàcil com ...., comencem batent els ous o clares, afegim la pell de llimona ratllada, el pessic de sal, sucre al gust i un raig de llet, després afegirem una mica farina i començarem a batre, així anirem afegint més farina fins que la massa tingui la consistència adequada per fer els bunyols, a l'últim moment afegirem una culleradeta de bicarbonat o llevat químic tipus Royal

Fregir els bunyols en oli calent, escórrer sobre una reixeta i passar per sucre.

* Ara les podem fer-los amb una "  bunyolera "  o com abans a cullerades.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...