Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dijous, 25 de juny de 2015

Crema pastissera amb llet natural







 

Ingredients

1/2 litre de llet
4 rovells d´ou
100/125 grams de sucre ( dependrà del que agradi el dolç a casa )
45 grams de midó de blat - o- Maizena
Canyella en pols  - o- una branca
La pell d´una llimona

Preparació
Separar els rovells de les clares i reservar aquestes per a una altra preparació.

Barrejarem en un bol els rovells amb el sucre.

Posarem al foc la llet, amb la canyella i la pell de llimona, quan estigui a punt de bullir la retirarem del foc i barrejarem batent sense parar però suaument als rovells amb el sucre que hem preparat abans.

Colar per evitar impureses i tornar a posar al foc remoure fins que la espatula ens quedi lleugerament napada, és el moment d'afegir la maizena que tindrem dissolta en una mica de llet freda, remenar altra vegada fins aconseguir l'espessor desitjat.

Retirar del foc, abocar a un recipient perquè refredi, tapar amb un film perquè no formi crosta que ha de tocar la crema.

Un poc freda reservar a la nevera fins el moment de fer servir.

Bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...