Ingredients
400 grams de farina normal o de rebosteria
100 grams de maizena
300 grams de llet tèbia
200 grams de sucre
Un pessic de sal
Una cullaradita de llevat química tipus Royal
Mantega o oli d'oliva suau
Crema de cacau ( Nutella )
* Si es vol posar un ou, rebaixar la quantitat de llet.
* No cal posar massa sucre a la massa si les acompanyem de xocolate, melmelada, confitura.....
Preparació
Barregem tots els ingredients fins que ens quedi la massa fina.
Posem una petita paella al foc i quan estigui el fons calent afegim unes gotes d'oli o un pessic de mantega, rodarem la paella perquè quedi tota la base untada i amb l'ajuda d'una cullera de sopa anirem posant petits munts que s'aniran escampant en la paella, quan veiem que comencin a sortir bombolles, donem la volta a la coqueta ( tortita ) i la farem uns instants per l'altra cara.
Les col·locarem en una safata per servir i sobre de cadascuna hi posarem una culleradeta de Nutella (crema de cacau), per menjar-sol haurem de doblegar-les i ens quedarà la crema a l'interior.
* Aconsellem que d´una tanda a l´altra, netejar la base de la paella perquè no ens quedin negres.
Bon profit.
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna