Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimarts, 9 de juny de 2015

Coquetes (Tortites) de farina cobertes de nutella


Ingredients
400 grams de farina normal o de rebosteria
100 grams de maizena
300 grams de llet tèbia
200 grams de sucre
Un pessic de sal
Una cullaradita de llevat química tipus Royal

Mantega o oli d'oliva suau
Crema de cacau  ( Nutella )
* Si es vol posar un ou, rebaixar la quantitat de llet.
* No cal posar massa sucre a la massa si les acompanyem de xocolate, melmelada, confitura.....

Preparació


Barregem tots els ingredients fins que ens quedi la massa fina.

Posem una petita paella al foc i quan estigui el fons calent afegim unes gotes d'oli o un pessic de mantega, rodarem la paella perquè quedi tota la base untada i amb l'ajuda d'una cullera de sopa anirem posant petits munts que s'aniran escampant en la paella, quan veiem que comencin a sortir bombolles, donem la volta a la coqueta ( tortita ) i la farem uns instants per l'altra cara.


Les col·locarem en una safata per servir i sobre de cadascuna hi posarem una culleradeta de Nutella (crema de cacau), per menjar-sol haurem de doblegar-les i ens quedarà la crema a l'interior.

* Aconsellem que d´una tanda a l´altra, netejar la base de la paella perquè no ens quedin negres.


Bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...