Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimarts, 30 de juny de 2015

Macarrons al forn amb daus d´albergínia i pernil



Ideal per a l'estiu, ja que podem estar preparats amb antelació, els reservem a la nevera i només haurem de posar-los al forn a l'últim moment per escalfar i gratinar.


Ingredients
Macarrons
Tomàquet fregit
Ceba
Sal
Pebre
Formatge ratllat
Oli d´oliva
Oli de gira.sol ( per fregir les albergínies )
Albergínies tallades a daus
Pernil salat tallat a daus


Preparació

Fregir els dadus de albergínia en oli de gira-sol, escórrer i reservar.

Sofregir la ceba tallada petita amb oli d´oliva i quan estigui daurada afegir el tomàquet, condimentar amb sal i pebre al gust.

Coure la pasta seguint les instruccions del fabricant, escórrer i posar en una safata apta per forn, afegir el sofregit, els daus de albergínia i els daus de pernil, cobrir amb formatge ratllat i gratinar.

Bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...