Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dilluns, 29 de juny de 2015

Amanida russa ( ensaladilla )


L'origen d'aquesta amanida ( ensaladilla ) sembla ser que bé de l´any 1860 de mans del xef francès Lucien Olivier que treballava al restaurant " L Ermitage " a Moscou ( Rússia) i d´aquí el seu nom.

L ´amanida russa ensaladilla és un plat que normalment es serveix fred ( a casa sempre calent, ja que fred no agrada )  es elaborat a base de verdures tallades en daus petits i bullides, normalment si barreja altres ingredients com embotits tallats petits, tonyina,  ou dur palets de cranc, pebrot escalivat, gambes pelades.........i maionesa ( a casa res, tal qual....)


Ingredients
Patata
Mongeta verda ( jo no ni poso, doncs a casa ja qui no li agrada )
Pastanaga
Pèsols
Cors de carxofa ( opcional- a casa agraden molt )

Preparació
Tallarem totes les verdures en daus petits i les bullirem amb aigua amb una mica de sal fins que ens quedin toves però que conservin la rigidesa suficient perquè no s´ens desfacin quan les barregem amb la resta d´ingredients escollits i la maionesa.

Guardar a la nevera i servir freda ( o calenta sense res com a casa )

Bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...