L'origen
d'aquesta amanida ( ensaladilla ) sembla ser que bé de l´any 1860
de mans del xef francès Lucien Olivier que treballava al restaurant
" L Ermitage " a Moscou ( Rússia) i d´aquí el seu nom.
L
´amanida russa o ensaladilla és
un plat que normalment es serveix fred (
a casa sempre calent, ja que fred no agrada ) es
elaborat a base de verdures tallades en daus petits i bullides,
normalment si barreja altres ingredients com embotits tallats petits,
tonyina, ou dur palets de cranc, pebrot escalivat, gambes
pelades.........i maionesa (
a casa res, tal qual....)
Ingredients
PatataMongeta verda ( jo no ni poso, doncs a casa ja qui no li agrada )
Pastanaga
Pèsols
Cors de carxofa ( opcional- a casa agraden molt )
Preparació
Tallarem totes les verdures en daus petits i les bullirem amb aigua amb una mica de sal fins que ens quedin toves però que conservin la rigidesa suficient perquè no s´ens desfacin quan les barregem amb la resta d´ingredients escollits i la maionesa.
Guardar a la nevera i servir freda ( o calenta sense res com a casa )
Bon profit.
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna