Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dilluns, 29 de febrer de 2016

Carxofes confitades en oli a baixa temperatura

Ingredients
Carxofes
Oli d'oliva
Sal
Pebre
Opcional : Tires de cansalada curada i ametlles torrades

Preparació
Netegem les carxofes, les partim per la meitat, condimentem amb sal i pebre al gust, les col·loquem en una cassola, cobrim amb oli d'oliva, les posem al foc a temperatura molt baixa, ( l'oli no ha de bullir en cap moment),  les deixem confitar fins que estiguin toves.

Les escorrem i les servim acompanyades d'unes tires de cansalada curada i unes ametlles torrades

* L'oli usat el podem fer servir per a qualsevol altra elaboració.

Bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...