Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dilluns, 29 de febrer de 2016

Croissants farcits de crema de cacau tipus nutella




Ingredients
Pasta de full
Sucre moreno
Un ou batut
Crema de cacau ( tipus Nutella)

Preparació
Escalfar el forn a 200 graus

Tallarem la pasta de full en forma de triangle allargat,( a la base li farem un petit tall vertical, que ens ajudarà a que ens quedin més ben cargolats ).


En el centre del triangle i posarem una mica de crema de cacau 

Per formar el croissants :, des de la part més ample anirem cargolant les peces fins arribar al final, donarem forma de banyes, pintarem amb ou batut i  ensucrem 

Coure uns 15 minuts ( dependrà del forn ) i de la mida de les peces,  refredar sobre una reixeta i menjar.

Bon profit



Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...