Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

divendres, 25 de febrer de 2011

PA SEMI INTEGRAL

360 grams d´aigua
25 grams  d´oliva de oliva
75 grams de llevat fresc de flequer 
100 grams de massa mare
500 grams de farina de força
200 grams de farina integral 
1 cullerada petita de sucre
2 cullerades petites de sal
1 cullerada petita de gluten

Prepació amb la thermomix
Aigua + oli d´oliva + llevat fresc + m.mare  5 minuts, 37c- v.2

Afegir la farina tamisada + sal + sucre  10 segons - v.6 ,desprès 5 minuts v.espiga sense temperatura. 

Treure i reposar la massa tapada en lloc càlid, 1 hora,fins de dobli el seu volum.

 Passat aquest temps, aplanar la massa amb les mans i desprès amb un corró de fusta fins que ens quedi d´un centímetre de gruix, tot seguit la enrrotllarem (com si fos un braç de gitano), precintar les puntes amb els dits , col-locar dins de un motllo allargat, fer-li uns talls amb el ganivet i deixar reposar 1 hora en lloc càlid.

Mentre escalfar el forn a 200c.

Fornejar entre 45/50 minuts depèn del forn.

Posar dins del forn, un recipient amb aigua per donar humitat i la crosta de pa quedi cruixen


Aquest pa es pot preparar amb la thermomix, manuel ,panificadora, etc

AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOGhttp://enrocalacuina.blogspot.com/DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA



Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...