Ingredients
Clares d´ou a temperatura ambient ( reservar els rovells per fer crema catalana ...per exemple )
Sucre en pols ( en doble del pes de les clares )
Una cullerada sopera de suc de llimona
1 pessic de sal
( Si les volem d´un sol color ara es el moment de afegir colorant )
Seguidament posar en una màniga pastissera amb un broquet dentat, formarem les roses sobre una safata de forn folrada amb paper vegetal.
( Si les volem vetades, amb l ´ajuda d´un pinzell pintarem tires verticals dins de la màniga pastissera )
Enfornar per espai mínim d'1 hora, dependrà de la mida de les peces... fins i tot 2 hores....apagar el forn, deixar la porta una mica oberta i refredar dins el forn.
Opcional ; Una culleradeta de maicena
Opcional : Colorant alimentari
Preparació
Encendre el forn a 100 graus.
Batre les clares juntament amb el sucre al bany Maria fins que quedi ben integrat, seguidament afegir la cullerada de suc de llimona, tornar a batre i retirar el foc.
Seguir batent fins aconseguir una textura espessa i amb cos, ara - opcionalment- se li pot afegir una culleradeta de maicena.
Opcional : Colorant alimentari
Preparació
Encendre el forn a 100 graus.
Batre les clares juntament amb el sucre al bany Maria fins que quedi ben integrat, seguidament afegir la cullerada de suc de llimona, tornar a batre i retirar el foc.
Seguir batent fins aconseguir una textura espessa i amb cos, ara - opcionalment- se li pot afegir una culleradeta de maicena.
( Si les volem d´un sol color ara es el moment de afegir colorant )
Seguidament posar en una màniga pastissera amb un broquet dentat, formarem les roses sobre una safata de forn folrada amb paper vegetal.
( Si les volem vetades, amb l ´ajuda d´un pinzell pintarem tires verticals dins de la màniga pastissera )
Enfornar per espai mínim d'1 hora, dependrà de la mida de les peces... fins i tot 2 hores....apagar el forn, deixar la porta una mica oberta i refredar dins el forn.
Es poden guardar dins d´un recipient tancat.
Bon profit
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna