Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

diumenge, 24 d’abril de 2016

Roses de merenga




Ingredients
4 clares ( reservar els rovells per fer crema catalana ...per exemple )
180 grams de sucre
Una cullerada sopera de suc de llimona
Opcional : Colorant alimentari

Preparació
Encendre el forn a 100 graus.

Batre les clares juntament amb el sucre al bany maria fins que no es trobin els granets, seguidament afegir la cullerada de suc de llimona, tornar a batre i retirar el foc.

Seguir batent fins aconseguir una textura espessa i amb cos
( Si les volem d´un sol color ara es el moment de afegir colorant )

Seguidament posar en una màniga pastissera amb un broquet dentat, formarem les roses sobre una safata de forn folrada amb paper vegetal.
( Si les volem vetades, amb l ´ajuda d´un pinzell pintarem tires verticals dins de la màniga pastissera )

Enfornar per espai mínim d'1 hora, dependrà de la mida de les peces.

Refredar sobre una reixeta.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...