Mandonguilles " falses " de botifarra de pagès molt ràpides de preparar, ideals per un aperitiu, o qualsevol guisat de cassola, en pocs minuts les tenim preparades i triomfaran.
Aquesta és la nostra proposta .... i funciona.
Tan facíl com......
Ingredients
Botifarra de pagès
Unes tisores que tallin be
Oli d'oliva.
Preparació
Tallarem la botifarra de pagès a rodanxes fines sense treure-li la pell, amb unes tisores ben esmolades perquè quedi el tall net i no perdin la forma.
En una paella les fregirem amb unes gotes d'oli d'oliva, en conservar la pell ens quedaran unes petites mandonguilles rodones i delicioses.
Bon profit.
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna