Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

diumenge, 24 d’abril de 2016

Com fer falses mandonguilles en un tres i no res...


Mandonguilles " falses " de botifarra de pagès molt ràpides de preparar, ideals per un aperitiu, o qualsevol guisat de cassola, en pocs minuts les tenim preparades i triomfaran.

Aquesta és la nostra proposta .... i funciona.

Tan facíl com......

Ingredients
Botifarra de pagès
Unes tisores que tallin be
Oli d'oliva.

Preparació
Tallarem la botifarra de pagès a rodanxes fines sense treure-li la pell, amb unes tisores afilades perquè quedi el tall net i no perdin la forma.

En una paella les fregirem amb d'oli d'oliva calent, en conservar la pell ens quedaran unes petites mandonguilles rodones i delicioses.

Bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...