Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimarts, 12 d’abril de 2016

Amanida tèbia de xampinyons, cogombre i cacauets


Ingredients
Cogombre
Cacauets salats
Xampinyons laminats
Sal
Pebre negre
Oli d´oliva
Vinagre de Xerès

Preparació

Posarem una planxa al foc i deixarem escalfar fins que quan i tirem unes gotes d´aigua, aquestes facin com una perla que corre, això vol dir que ja està la planxa a punt.

Mentre dins d´un bol i posarem els xampinyons, sal, pebre i una mica d´oli d´oliva, remenar amb les mans, amb molta precaució de no trencar els xampinyons.

 Els posarem sobre la planxa i amb l´ajuda de dues espàtules de fusta planes el i anirem donant la volta varies vegades fins que quedin.

* Cuinats així no deixen anar gens d´aigua.
 
Seguidament tallarem el cogombre a rodanxes fines i les posarem a tot voltant d´ una safata de servir, en el centre col.locarem els xampinyons i els cacauets, amanir el cogombre amb  sal, oli i vinagre al gust.

Bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...