Ingredients
Cogombre
Cacauets salats
Xampinyons laminats
Sal
Pebre negre
Oli d´oliva
Vinagre de Xerès
Preparació
Posarem una planxa al foc i deixarem escalfar fins que quan i tirem unes gotes d´aigua, aquestes facin com una perla que corre, això vol dir que ja està la planxa a punt.
Mentre dins d´un bol i posarem els xampinyons, sal, pebre i una mica d´oli d´oliva, remenar amb les mans, amb molta precaució de no trencar els xampinyons.
Els posarem sobre la planxa i amb l´ajuda de dues espàtules de fusta planes el i anirem donant la volta varies vegades fins que quedin.
* Cuinats així no deixen anar gens d´aigua.
Seguidament tallarem el cogombre a rodanxes fines i les posarem a tot voltant d´ una safata de servir, en el centre col.locarem els xampinyons i els cacauets, amanir el cogombre amb sal, oli i vinagre al gust.
Bon profit.
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna