Ingredients
Faves fresques, pelades i que no siguin massa grosses
Pèsols frescos i pelats
Botifarra negre tallada a rodanxes
Costella de porc tallada petita
Cansalada de papada tallada a tires
Ceba trinxada
Alls tendres
Sal
Pebre negre
Oli d´oliva
Un vas de vi blanc
Aigua ( opcional per si ens queden sense suc )
* Ja qui li posa unes fulles de menta fresca, - a mi no m ´agrada )
Preparació
Sofregir la costella, la cansalada i la botifarra per separat i reservar.
En el mateix oli daurar la ceba trinxada amb els alls tendres que deixarem sencers, ara i afegirem les faves, els pèsols, la costella i la cansalada, condimentar amb sal i pebre al gust, ho taparem ( si la cassola te tapa pròpia millor, si no amb paper d´al.lumini ) i deixarem coure per espai d´uns 20 minuts aproximadament, a foc moderar, passat aquest temps abocarem el vas de vi blanc i tornarem a tapar fins que quedin cuites, el temps dependrà de la quantitat de faves, mida, qualitat....
Uns 10 minuts abans de treure del foc posarem les rodanxes de botifarra que tenim reservada, remenar be.
* Ja qui en el darrer moment posa unes fulles de menta a la cassola, d´altres al plat per decorar....al vostre gust....
* Si veiem que ens queden massa seques i podem afegir una mica d´aigua, encara que si son tendres i fresques elles mateixes ja en porten .
Reposades...encara més bones.
A gaudir i bon profit.
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna