Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dijous, 28 d’abril de 2016

Com fer que ens quedi el pastís Genovese perfecte


Aquesta es la nostre proposta .....i funciona

Aquí i tens la recepta
http://enrocalacuina.blogspot.com.es/2014/09/pa-de-pessic-genoves-la-millor-base-per.html

Ingredients per la base del pastís
1 ou sencer d´uns 30 grams  = 30 grams de farina  = 30 grams de sucre.
* Evidentment sempre o podem modificar una mica al nostre gust ( Jo i poso menys sucre )

Mides dels motlles 
( Sempre untar amb mantega fossa i enfarinar )

16/18 cm =   3 ous
20       cm =   4 ous
22       cm =   5 ous
24       cm =   6 ous
26/28 cm =   9 ous
30/32 cm = 12 ous

Bons pastissos i bon profit

 Aquesta informació pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...