Aquesta es la nostre proposta .....i funciona
Aquí i tens la recepta
http://enrocalacuina.blogspot.com.es/2014/09/pa-de-pessic-genoves-la-millor-base-per.html
Ingredients per la base del pastís
1 ou sencer d´uns 30 grams = 30 grams de farina = 30 grams de sucre.
* Evidentment sempre o podem modificar una mica al nostre gust ( Jo i poso menys sucre )
Mides dels motlles
( Sempre untar amb mantega fossa i enfarinar )
16/18 cm = 3 ous
20 cm = 4 ous
22 cm = 5 ous
24 cm = 6 ous
26/28 cm = 9 ous
30/32 cm = 12 ous
Bons pastissos i bon profit
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna