Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dijous, 9 de febrer de 2017

Bròquil arrebossat


El bròquil es una verdura no massa utilitzada a la nostre cuina, rica en vitalines B, B9, B1, B3 ....., fibra, potassi, calci, magnesi, ferro, sofre, baixa en calories, depuratiu pel fetge, entre altres virtuts.

Per conservar al maxim totes les seves qualitat, coure de forma ràpida, be al vapor o l´olla amb poca aigua, com molt uns 15 minuts.

Ingredients
Bròquil bullit i tallat en ramells
Un ou batut
Farina 
Sal
Pebre negre ( opcional )
Oli de girasol per fregir.

Preparació
Pasarem els ramells de bròquil , que tindrem condimentats amb sal i pebre al gust, per farina , ou, i fregirem en oli calent, escòrrer sobre una reixeta i servir calent..

Bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...