Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

divendres, 24 de febrer de 2017

Amanida d´endívies amb pernil curat i olives



Sembla ser que un bon dia un pagés va descobrir que unes arrels de la xixoria silvestre que estaven apilonades per ferne adob pel camp,  estaven grillan i treien uns llargs brots de fulles groguenques ...carai !  va pensar...i si això esta bo per menjar ? .....doncs sembla ser que les va testar...i noi.......si qu estaven bones, així va començar la seva deliciosa existencia

Només tenen 20 calories per cada 100 grams, i moltes propietats, entre elles, viatamines C, B1, B2,A, i es molt digestiva, ideal per acompanyar qualsevol plat de carn, peix, pasta, arròs...


Ingredients
Endívies
Sal 
Pebre
Olives
Oli d'oliva

Vinagre de Xères
Un bon pernil curat a llesques






Preparació
Tan fàcil com guarnir una bandeja amb tots els ingredients, condimentar amb sal i pebre al gust

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...