Sembla ser que un bon dia un pagès va descobrir que unes arrels de la xicoira silvestre que estaven apilonades per fer ne adob pel camp, estaven grillan i treien uns llargs brots de fulles groguenques ...carai ! va pensar...i si això esta bo per menjar ? .....doncs sembla ser que les va testar...i noi.......si que estaven bones, així va començar la seva deliciosa existencia
Només tenen 20 calories per cada 100 grams, i moltes propietats, entre elles, vitamines C, B1, B2,A, i es molt digestiva, ideal per acompanyar qualsevol plat de carn, peix, pasta, arròs...
Ingredients
EndíviesSal
Pebre
Olives
Oli d'oliva
Vinagre de Xerès
Un bon pernil curat a llesques
Preparació
Tan fàcil com guarnir una bandeja amb tots els ingredients, condimentar amb sal i pebre al gust
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna