Per Dijous llarder, és típic menjar coca de llardons i truita amb botifarra d'ou
Aquesta és la nostra proposta d'aquest any, "Mimosa" ... per la seva textura, es fon a la boca i ens mima el paladar....
Ingredients
Ous
Farina
Sucre
Llardons esmicolars
Pinyons o ametlles laminades
Un pessic de sal
* Per cada ou, 30 grams de farina
* Per cada ou, 30 grams de sucre ( Jo ni poso menys...això al gust )
* NO porta cap tipus de llevat
Preparació
* Aquesta coca esta feta amb una safata 40x30 cm i ha quedat amb una alçada d´uns 5 cm.
Reservarem una part de sucre per posar per sobre.
Batre els ous amb la reste del sucre i el pessic de sal, es pot fer amb la thermomix posarem la " papallona" i remenar fins que el batut tripliqui el seu volúm aproximadament uns 10 minuts ( doncs no porta cap tipus de llevat i pujará amb l´aire que agafín els ous batuts ), també es pot fer amb una batedora.
Quan hagi triplicar el seu volúm afegirem en tres o quatre cops la farina que ja tindrem tamissada, sempre em molta precaució de que no ens baixi la massa.
Abocar en una safata de forn que ja tindrem folrada amb paper vegetal, escampar el sucre que teniem reservar, els llardons i els pinyons o ametlles laminades.
Fornejar a 180 graus per espaci de uns 25 minuts ( això dependre del vostre forn...tots son diferents....)
Refredar sobre una reixeta,...i a gaudir...Bona Festa.
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Preparació
* Aquesta coca esta feta amb una safata 40x30 cm i ha quedat amb una alçada d´uns 5 cm.
Reservarem una part de sucre per posar per sobre.
Batre els ous amb la reste del sucre i el pessic de sal, es pot fer amb la thermomix posarem la " papallona" i remenar fins que el batut tripliqui el seu volúm aproximadament uns 10 minuts ( doncs no porta cap tipus de llevat i pujará amb l´aire que agafín els ous batuts ), també es pot fer amb una batedora.
Quan hagi triplicar el seu volúm afegirem en tres o quatre cops la farina que ja tindrem tamissada, sempre em molta precaució de que no ens baixi la massa.
Abocar en una safata de forn que ja tindrem folrada amb paper vegetal, escampar el sucre que teniem reservar, els llardons i els pinyons o ametlles laminades.
Fornejar a 180 graus per espaci de uns 25 minuts ( això dependre del vostre forn...tots son diferents....)
Refredar sobre una reixeta,...i a gaudir...Bona Festa.
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna