TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate

dijous, 9 de maig del 2019

Macarrons al forn amb salsa beixamel



La salsa beixamel, i que bona es, com combina en infinitat de plats que només pensar que porten aquesta blanca salsa, ja ens llapem els dits.

Els uns diuen que si bé de Françe, altres que si d´Itàlia, sigui com sigui vá ser una gran aportació a la cuina, l any 1533 sembla ser que ja l asseborien a la Cort de França, encara que la recepta original era una mica diferent de l´actual.

Ingredients
Macarrons
Tomàquet fregit
Ceba
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Un vas de vi blanc sec
Carn picada de vedella i porc
Mantega 

Salsa beixamel

Formatge ratllat

Preparació
Preparar un bon sofregit amb la ceba tallada molt petita, la carn i bon raig d´oli d´oliva, a foc molt baix, sense pressa, que vagi fen, quan ja començi a daurar afegim el vas de vi, després, posarem el tomàquet, condimentar amb sal i pebre al gust , deixar reduïr la salsa.

Bullir els macarrons el temps que ens indiqui el fabricant, recòrrer, i els posarem a una safata de forn engreixada amb una mica de mantega, abocar per sobre la salsa i remenar perqué se integri amb els macarrons

Mentre bullen els macarrons podem preparar la salsa beixamel

Forn a uns 200 graus ( per gratinar  fins que ens quedin daurats ) també els poden fer amb antelació i gratinar al darrer moment.

Divíns, a gaudir amb bona companya i bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...