Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

diumenge, 15 de setembre de 2013

Salsa beixamel



A hores d'ara els veteran @ s de la cuina ja sabem sobradament que és una salsa beixamel, però hem de pensar que moltes persones s'estan iniciant en aquest meravellós mon gastronòmic, pel que tot seguit detallo el meu estil de fer aquesta deliciosa salsa per a qui pugui interessar.

Ingredients
1 l de llet ( pot ser desnatada) 
Sal 
Pebre
Nou moscada
2/3  cullerades soperes de farina ( dependrà de lo espessa que es desitgi)
Mantega

Preparació
En un cassó posarem una mica de mantega a fondre i afegim unes dues/tres cullerades de farina que deixarem que es cogui sense que arribi a agafar color torrat, ara afegirem una mica de llet, remenar fins que s'hagi dissolt tota la farina, seguidament afegir la resta de llet, sal, pebre i una mica de nou moscada ratllada, deixar bullir a foc baix sense deixar de remenar, si es amb cullera de fusta millor, fins que quedi espessa al nostre gust.

*Opcional
1.- Es pot afegir juntament amb la resta de llet freda un ou batut, ens quedarà una beixamel amb un preciós color groc.
2.-  També ni ha qui sofregeix amb la mantega una ceba picada i després afegeix la farina.
3.- Es pot canviar la llet per nata lleugera de cuinar, 3-5 % MG

Bon profit i a gaudir d´uns bons canalons.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...