TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


diumenge, 15 de setembre del 2013

Salsa beixamel



A hores d'ara els veteran @ s de la cuina ja sabem sobradament que és una salsa beixamel, però hem de pensar que moltes persones s'estan iniciant en aquest meravellós mon gastronòmic, pel que tot seguit detallo el meu estil de fer aquesta deliciosa salsa per a qui pugui interessar.

Ingredients
1 l de llet ( pot ser desnatada) 
Sal 
Pebre
Nou moscada
2/3  cullerades soperes de farina ( dependrà de lo espessa que es desitgi)
Mantega

Preparació
En un cassó posarem una mica de mantega a fondre i afegim unes dues/tres cullerades de farina que deixarem que es cogui sense que arribi a agafar color torrat, ara afegirem una mica de llet, remenar fins que s'hagi dissolt tota la farina, seguidament afegir la resta de llet, sal, pebre i una mica de nou moscada ratllada, deixar bullir a foc baix sense deixar de remenar, si es amb cullera de fusta millor, fins que quedi espessa al nostre gust.

*Opcional
1.- Es pot afegir juntament amb la resta de llet freda un ou batut, ens quedarà una beixamel amb un preciós color groc.
2.-  També ni ha qui sofregeix amb la mantega una ceba picada i després afegeix la farina.
3.- Es pot canviar la llet per nata lleugera de cuinar, 3-5 % MG

Bon profit i a gaudir d´uns bons canalons.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

3 comentaris:

  1. me encanta!!! xa unos huevos, croquetas, canelones!!! delicioso!!!

    ResponElimina
  2. Aquestes receptes base s'han de tenir sempre al receptari, oi?
    I molt bons els trucs per fer els canelons molt ràpid ;)

    ResponElimina
  3. Es una de les receptes bàsiques, molt ben explicada.
    En comptes de mantega la faig amb un bon oli d'oliva. Avui em toca fer-la que faig moussaka.
    Petons maca!

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...