A qui no li agraden unes bones gambes, llagostins, escamarlans?
El que si a mi al menys NO m agrada de trobar-me al menjar, i em fa fàstic, molt de fàstic...... és aquella tireta negra que tenen a l'esquena, que no és res més que la panxa o budell i que de vegades està plena de sorra i derivats.....
Aquesta és la nostra proposta .... i funciona
Tan fàcil com prendre una forquilla, agafar en cru la peça a netejar, aguantant des del cap, li clavarem la forquilla entre la carn i la closca, i seguirem recorrent tot el llom fins arribar a la cua, quedarà al descobert tota la panxa ( tireta negra), que amb la mateixa forquilla, o un escuradents de fusta podrem treure amb facilitat.
A més de que ens quedarà la peça neta, també ens facilitarà pelarla millor per menjar.
El que si a mi al menys NO m agrada de trobar-me al menjar, i em fa fàstic, molt de fàstic...... és aquella tireta negra que tenen a l'esquena, que no és res més que la panxa o budell i que de vegades està plena de sorra i derivats.....
Aquesta és la nostra proposta .... i funciona
Tan fàcil com prendre una forquilla, agafar en cru la peça a netejar, aguantant des del cap, li clavarem la forquilla entre la carn i la closca, i seguirem recorrent tot el llom fins arribar a la cua, quedarà al descobert tota la panxa ( tireta negra), que amb la mateixa forquilla, o un escuradents de fusta podrem treure amb facilitat.
A més de que ens quedarà la peça neta, també ens facilitarà pelarla millor per menjar.
Bona cuina i bon profit
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
por cierto el truco es buenísimo ¡¡¡ besotes
ResponElimina