Ingredients
Una làmina de pasta de full
Confitura de maduixa
Confitura d´albercoc ( per pintar )
Un ou batut ( per pintar )
Sucre pols ( per decorar )
Preparació
Estirar la làmina de pasta de full i amb un tallador de galetes o un got retallarem uns cercles, seguidament amb l'ajuda d'un ganivet ben esmolat farem dos segons talls a cada cercle, un a cada extrem, (ens quedaran com unes nanses, que creuarem la de la dreta a l'esquerra, la de l'esquerra a la dreta ) el forat del centre l ´omplirem de confitura de maduixa.
Pintarem cada peça amb ou batut.
Fornejar a 200 graus, aproximadament uns 25/30 minuts, dependrà del tamany de les peces i del forn.
Posar la confitura d'albercoc en un cassó al foc amb unes gotes d'aigua fins que ens quedi liquida, si hi ha algun grumoll de fruita o podem passar per un colador, pintarem les peces i un cop fredes, escampar sucre pols per sobre.
Posar la confitura d'albercoc en un cassó al foc amb unes gotes d'aigua fins que ens quedi liquida, si hi ha algun grumoll de fruita o podem passar per un colador, pintarem les peces i un cop fredes, escampar sucre pols per sobre.
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna