Patates
Sal
All i julivert picat
Oli d oliva
-opcional, - una mica de pebre ( qui en pogi menjar )
Preparació
Bullir les patates amb pell, si pot ser que siguin de la mateixa mida, en abundant aigua i sal.
Escalfar una paella ( que la farem servir de planxa ), i posarem unes gotes d oli d oliva , seguidament i posarem les patates senceres amb la pell, les aixafarem amb la base d un got de vidre ample, rectificar de sal si cal , espolçar de pebre , donar la volta perque es facin dels dos costats, al final posar all i julivert picat.
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna