200 grams de farina ( - o- 100 grams de farina i 100 grams de maizena )
100 grams de sucre
1 iogurt natural ( jo i poso un Danone natural sense sucre, envás de vidre ...els millors del mon )
1 sobre de Royal ( llevat de pastisseria )
4 ous
1 caixeta de galetes Oreo
150 grams d´oli de gira sol
1 Pessic de sal
Preparació
Primer separar els rovells de les clares, les batrem a punt de neu i reservar.
Trencar les galetes Oreo, ( reservar si es vol algunes per decorar ).
Barrejar la resta d´ingredientes, al final, posarem les clares a punt de neu i les galetes trencades ( la mida al vostre gust )
Fornejar a 175/180 graus ( dependrá del vostre forn, ara diré alló de ....casa forn es un mon....)
Temps aproximat entre 35/40 minuts, segóns el tipus de motlle que es faci servir.
Un cop feta, decorar amb les galetes Oreo reservades,...si mentre ningú no se les ha futut...es clar...son tant bones
Bon profit.
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Holaaa ,carai quina bona pinta,un trosset per berenar no esta gens malament !!! petonets.
ResponEliminamuy rico tu coca ¡¡¡ un besote
ResponElimina