2 pits de pollastre sense pell ( aprox. uns 600 grams )
Sal
Pebre ( opcional )
Un parell de cullerades d all i julivert picats
Pa ratllat ( entre 2 i 4 , dependrá del pes de la carn, la massa te que tenir cos )
1 ou
Oli d´oliva ( com una cullerada sopera )
Preparació
1.- Si tenim una Thermomix, es tant facíl como posar tots els ingredients dins del vas i donar 2/3 cops amb el turbo.
2.- Si no la tenim - no passa res - poder triturar la carn molt petita amb un turmix o a má i despres afegir la resta d ingredients.
Per formar les peces es pot fer servir un cullarot de fer boles de gelat, aixì queden totes de la mateixa mida, posar les boles entre dos papers vegetals ( jo abans l unto amb una mica d´oli d oliva ), i axafem amb el cul d un vas, ampolla .... ( per ejemple ), fins deixar amb el guix que ens agradi, a casa les volen molt primetes.
Posar una planxa al foc, quan estigui calenta afegir unes gotes d oli d´oliva i cuinar.
Bon profit.
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna