Ingredients
Pollastre tallat al gust
Costella de porc que sigui magre
Sal
Pebre ( opcional )
Cebes
2 fulles de llorer
Una mica d´oli d oliva
1 raig de vi bo
Patates que siguin de la mateixa mida
Preparació
Netejar les carns si tenen excés de greixos.
Posar en una cassola amb tapa que sigui apta per anar al forn, les carns, patates sense treure la pell i tallades per la meitat a lo llarg, llorer, cebes senceres, sal i pebre, tot regat amb un petit raig d oli d oliva, tapar i al forn a 200 graus. ( jo posso escalfor a baix i ventidalor, peró cada forn es diferent )
Temps....? el que faci falta, ja que dependrà del forn, i de la quantitats d ingredients, jo li he tingút 2 hores i ....cada 40/50 minuts se li dona una ullada i li donem la volta a la carn i a les patates, quasi al final o regarem amb un bon raig de vi bo....
Bon profit.
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna