Ingredients
Gerds madurs ( una manera d aprofitar aquella fruita massa madura )
Sucre
Una mica d´aigua
* Opcional, ja qui li posa unes gotes de suc de llimona
Preparació - aixì es com el faig jo -
Com que la fruita ja és madura, poso la meitat del seu pes en sucre i un rajolí d'aigua ( si voleu també unes gotes de suc de llimona)
Col · locar al foc en un cassó, quan la fruita comença a desfer-se, retirar i passar la preparació per un colador per així eliminar les llavors, (aquest pas si no ens importen, el podem eliminar), seguidament es posa a foc baix una altra vegada, es va remenant fins que quedi espès al nostre gust i retirar del fogó.
Passar a un recipient amb tapa, deixar refredar i a la nevera.
És ideal per acompanyar postres, cobertures, etc.
Bon profit, i a gaudir un producte 100x100 natural.
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna