Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

divendres, 10 d’abril de 2020

Bunyols de taronja



Ingredients
500 grams de farina
1 Sobre de Royal ( llevat per fer pastissos )
1 Pesic de sal
2 Ous
150 grams d ´oli suau ( d oliva -o- gira-sol, al gust )
150 grams de suc de taronja ( colat )
100 grams de sucre
Una pell de taronja ratllada

Oli de gira-sol per fregirlos
Sucre per arrebossar.

Preparació
Tant senzill com, posar tots els ingredients en un recipient, batre durant uns 5 minuts, passar a un bol, tapar i deixar reposar mínim una hora.

Amb l'ajut de dues culleretes de les de postres, formar boletes que fregirem a foc mitjà, seguidament escórrer, millor sobre una reixeta, passar per sucre abans que refredin.
I a gaudir.



* També es poden fer canvian la taronja per llimona.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

1 comentari:

  1. Quina pinta mes bona, serà qüestió de fer-los a veure que tal surten

    ResponSuprimeix

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...