TRADUCTOR D ´IDIOMES
Translate
divendres, 10 d’abril del 2020
Bunyols de taronja
Ingredients
500 grams de farina
1 Sobre de Royal ( llevat per fer pastissos )
1 Pesic de sal
2 Ous
150 grams d ´oli suau ( d oliva -o- gira-sol, al gust )
150 grams de suc de taronja ( colat )
100 grams de sucre
Una pell de taronja ratllada
Oli de gira-sol per fregirlos
Sucre per arrebossar.
Preparació
Tant senzill com, posar tots els ingredients en un recipient, batre durant uns 5 minuts, passar a un bol, tapar i deixar reposar mínim una hora.
Amb l'ajut de dues culleretes de les de postres, formar boletes que fregirem a foc mitjà, seguidament escórrer, millor sobre una reixeta, passar per sucre abans que refredin.
I a gaudir.
* També es poden fer canvian la taronja per llimona.
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Quina pinta mes bona, serà qüestió de fer-los a veure que tal surten
ResponElimina