* Ens serveix per decorar pastissos, per decoracions varies, glassa Roïal,
El blat de moro i el blat són els principals cereals utilitzats per a l'obtenció de midons.
- El mètode d'obtenció de midó de blat de moro és la mòlta humida a partir del gra sencer, mentre que el midó de blat és obtingut a partir de les farines d'aquest cereal.
- En l'actualitat els midons nadius es modifiquen per mètodes físics, químics i enzimàtics per obtenir midons modificats amb l' objectiu d'ampliar la gamma d'aplicacions en l'alimentació.
- La importància del midó en la indústria d'aliments consisteix en què constitueix una excel · lent matèria primera per modificar la textura i consistència dels aliments.
Es ideal a la cuina sobre tot a la hora de fer postres, una mica car de compra,.....i que fàcil es de fer, ( jo el faig a casa i omplo el mateix pot que vaig comprar la primera vegada ) aquest truc es del Sr. Enric, pastisser jubilat.
Sucre normal
Midó
( En una proporció per 100 grams = 95 grams de sucre normal + 5 grams de midó)
Preparació
Barrejar els dos ingredients i triturar fins que ens quedi en pols.
Jo ara faig servir la Thermonix, però abans o feia amb un petit molinet de moldre cafè que només tenia per això.
Guardar en un pot que tanqui be, i a gaudir.
Bon profit
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna