Ingredients per la massa
200
grams d´aigua
50
grams d´oli d´oliva
1
pessic de sal
25
grams de llevat de flequer
400
grams de farina de força
Resta
d´ingredients
Romaní, oli d´oliva
Un
pot petit de tomàquet fregit
Llesques de pernil dolç
Llesques de formatge
Preparació
de la massa amb la Thermomix
(
es pot fer també a la panificadora o a ma )
Posar en el vas, aigua + oli +sal, 1 minut, 37 c, velocitat 4.
Afegir el llevat fresc, 2 segons, velocitat 4, desprès la farina tamisada, 6 segons, velocitat 4, 1 minut velocitat espiga.
Fer una bola i deixar reposar uns 10 minuts tapada amb un drap.
Estirar sobre una placa de forn pintada amb oli, tapar amb un drap i deixar reposar una hora en lloc càlid.
Quan la massa ja estigui a punt, untarem amb tomàquet fregit, cobrirem amb les llesques de pernil dolç, formatge, romaní i unes gotes d´oli d´oliva.
Fornejar a 200 graus uns 20 minuts, dependrà del forn i del gruix de la massa de pa.
Bon profit
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna