TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


dimecres, 19 de maig del 2021

Coca de pernil dolç, formatge i romaní




Ingredients per la massa

200 grams d´aigua
50 grams d´oli d´oliva
1 pessic de sal
25 grams de llevat de flequer
400 grams de farina de força

Resta d´ingredients

Romaní, oli d´oliva

Un pot petit de tomàquet fregit
Llesques de pernil dolç
Llesques de formatge 
 

Preparació de la massa amb la Thermomix
( es pot fer també a la panificadora o a ma )


Posar en el vas, aigua + oli +sal, 1 minut, 37 c, velocitat 4.

Afegir el llevat fresc, 2 segons, velocitat 4, desprès la farina tamisada, 6 segons, velocitat 4, 1 minut velocitat espiga.

Fer una bola i deixar reposar uns 10 minuts tapada amb un drap.

Estirar sobre una placa de forn pintada amb oli, tapar amb un drap i deixar reposar una hora en lloc càlid.

Quan la massa ja estigui a punt, untarem amb  tomàquet fregit, cobrirem amb les llesques de pernil dolç,  formatge, romaní i unes gotes d´oli d´oliva.

Fornejar a 200 graus uns 20 minuts, dependrà del forn i del gruix de la massa de pa. 

Bon profit


Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...