Ingredients per la massa
200 grams d´aigua
50 grams d´oli de oliva
1 pessic de sal
25 grams de llevat de flequer
400 grams de farina de força
* Opcional una culleradeta de llet en pols
Ingredients per posar per sobre
Tonyina , tomàquet petit sencer tipus Cherry, romaní, oli d´oliva per regar per sobre.
Preparació de la massa amb la Thermomix (també es pot fer a ma o amb panificadora)
Posar en el vas, aigua + oli+ sal + llet en pols , 1 minut, 37 c, velocitat 4.
Afegir el llevat fresc 2 segons, velocitat 4, desprès la farina tamisada 6 segons, velocitat 4, i 1 minut, velocitat espiga.
Estirar sobre una placa de forn pinta amb oli, si ens mullem els dits amb oli serà més fàcil estirar la massa, tapar amb un drap i deixar reposar una hora en lloc càlid.
Un cop a pujat, posarem la tonyina, la tomàquet i el romaní.
Forn a 200 graus, uns 20/25 minuts, dependrà del forn
Al treure del forn, un raig d´oli bo d´oliva per sobre.
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Avui coincidim en portar al blog una focaccia.
ResponEliminaTé molt bona pinta.
Petons.