Te un baix contingut en calories ( cada 100 grams només 21,7 kcal)
Contingut en aigua i fibra sobre un 95 %
Vitamines :
A, ideal pel bon estat de la pell, retina.....
C, articulacions, ossos, pell, dents,.....
E, per la sang....
Potassi, calci...., afavoreix la salut cardiovascular, pel colesterol, millora la funció del fetge...entre moltes altres virtuts.
De ben segur que a partir d´ara ens mirarem les endívies diferent i les farem servir més a les nostres cuines
Ingredients
Endívies
Sal
Pebre -opcional-
Un raig d oli d´oliva
Preparació
Posarem una planxa al foc i deixarem que agafi temperatura.
Tallarem les endívies a lo llarg ( al gruix al nostre gust )
Quan estigui ben calenta i posarem les endívies que haurem untat pels dos costats amb oli d´oliva i les deixarem coure.
Al retirar-les de la planxa les condimentarem amb la sal i el pebre.
Posar en una safata de servir i regar amb un fil d´oli d oliva del bo.
Servir calentes i bon profit
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna