350 grams entre plàtans madurs i ous * ( 3 ous resta plàtans)
60 grams d'oli d´oliva suau
200 grams de farina per rebosteria
1 cullerada petita de llevat química (tipus Royal)
50 grams de sucre *
Un pessic de sal
60 grams d'oli d´oliva suau
200 grams de farina per rebosteria
1 cullerada petita de llevat química (tipus Royal)
50 grams de sucre *
Un pessic de sal
Ametlles Marcona
Cireres confitades
Sucre pols
Preparació
Aixafar els plàtans i reservar.
Batre els ous amb el sucre fins que dobli el seu volum, ara afegir poc a poc l´oli fins que ens quedi integrat a la massa, seguidament els plàtans aixafats, un pessic de sal , remenar tot delicadament que no perdi l´aire que li hem donat a la massa, ja per acabar a tandes afegirem la farina que tindrem tamisada juntament amb el llevat.
Posarem la massa en un motlle greixat, cobrir amb les ametlles Marcona i les cereres confitades, enfornar uns 35/40 minuts a 175/ 180 graus (dependrà del tipus de motlle i del forn).
Deixar refredar a sobre una reixeta, un cop fred espolsar amb sucre pols.
* Pesar els plàtans sense pell i els ous sense closca.
* La recepta original porta 100 grams de sucre, però com que els plàtans ja son dolços....
* Aquest pastís està fet amb un motlle de 18 cm.
Bon profit.
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna