Ingredients
Espinacs nets ( si son frescos molt millor )
Cigrons bullits ( poden ser de pot ) - sense pell- surt molt bé, i més fàcil de digerir
Sal
Pebre - opcional-
Oli d´oliva suau
Preparació
Trinxar les fulles d´espinacs, un com el wok calent i posarem unes gotes d´oliva i deixarem coure els espinacs, quan ja estiguin quasi fets, afegirem els cigrons, condimentar amb sal i pebre al gust, un parells de remenades.......... i ja estan a punt.
* El wok cuina molt ràpid, no deixar de remenar, prohibir marxar del fogó mentre es cuina amb un wok.
* Si no en tens cap, no passa res, es pot fer també amb una paella.
Bon profit, sa i baix en greixos.
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna