Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimecres, 16 de març de 2011

POLLASTRE A LA RATAFIA




http://laurelycanela.blogspot.com/2011/02/somos-100-amigos-en-laurel-y-canela.html
fa un sorteig per celebrar els 100 seguidors ..i vols participar ???


La ratafia es un  licor fet de nous i herbes, és una beguda tradicional de la nostra terra, Catalunya.


Elaborada per maceració de les millors nous tendres i diferents plantes aromàtiques amb tècniques de la més pura tradició artesana  i envellit en botes de roure.


Ingredients
Pollastre tallat a octaus
Romaní
Farigola
Llorer
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Oli de gira-sol
Ratafia
Alls
Pebrot vermell

Preparació
Posarem el pollastre en un recipient , condimentar amb sal + pebre+ farigola+ romaní + llorer i un bon raig de ratafia i oli d´oli, remenar perquè ens quedi ben amanit , tapar amb paper film i posar a la nevera un mínim de 2 hores.

Fregir amb oli de gira-sol i escórrer l ´accés d´oli sobre una reixeta .

Acompanyar de pebrot vermell tallat a juliana i saltat a la paella amb alls laminats.

Queda molt cruixent i amb un color daurat molt maco gràcies a la ratafia.

Servir calent i bon profit.

AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/ DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...