TRADUCTOR D ´IDIOMES
Translate
dimecres, 16 de març del 2011
POLLASTRE A LA RATAFIA
La ratafia es un licor fet de nous i herbes, és una beguda tradicional de la nostra terra, Catalunya.
Elaborada per maceració de les millors nous tendres i diferents plantes aromàtiques amb tècniques de la més pura tradició artesana i envellit en botes de roure.
Ingredients
Pollastre tallat a octaus
Romaní
Farigola
Llorer
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Oli de gira-sol
Ratafia
Alls
Pebrot vermell
Preparació
Posarem el pollastre en un recipient , condimentar amb sal + pebre+ farigola+ romaní + llorer i un bon raig de ratafia i oli d´oli, remenar perquè ens quedi ben amanit , tapar amb paper film i posar a la nevera un mínim de 2 hores.
Fregir amb oli de gira-sol i escórrer l ´accés d´oli sobre una reixeta .
Acompanyar de pebrot vermell tallat a juliana i saltat a la paella amb alls laminats.
Queda molt cruixent i amb un color daurat molt maco gràcies a la ratafia.
Servir calent i bon profit.
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, mil petonets Susanna
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Seguro que está delicioso, no he probado nunca ese licor pero le dará un toque muy especial.
ResponEliminaLa pinta es exquisita.
Besinos.
Hola Bego, guapa tu
ResponEliminala verdad es que está divino,..a mi me gusta mucho usarlo en la cocina, en postres esta de 10...
el pollo toma un sabor especial y como que el licor es dulzón, un color doradito muy apetecible y sabroso...hummm
/( ya veo que tendré que mandarte una botella para que disfrutes de este especial licor de nueces y hierbas aromaticas ,je,je, )
mil petonets Susanna
Que bueno!!! nunca he usado la ratafia para cocinar, le debe dar un toque dulzón, lo probaré
ResponEliminaPetonets
Ratafia!!! La meva iaia en feia anant a collir ella les herbes. Però d'això ja fa molt, ara té 97 anys.
ResponEliminaEl pollastre té aspecte i un color sensacionals...
Hola Catieu, guapa tu
ResponEliminanena que maco, encara tens a la iaia mil felicitacions per ella
Doncs es veritat la meva també en feia, la pobreta falta des de fa molts anys jo era joveneta, però no en tinc pas la recepta una pena perquè cuinava molt be,..la unica que tinc es el seu pollastre rostit, aquesta si, amb la seva branca de canyella....un dia d´ aquest la posaré...
mil petonets Susanna
M'estic imaginant el sabor del pollastre amb la ratafia, fa molt de temps que no en tinc i si vull tastar aquest pollastre hauré de comprar una.
ResponEliminaL'he dit al Antonio ho de les maduixes i diu que us toca a vosaltres venir.
Petons reina.
Hola Bulma, guapa tu
ResponEliminapues si queda divina en todo, helados, salsas, carnes, postres....
mil petonets Susanna
Hola Anna Betulo, guapa tu
ResponEliminai tant que vindrem, però vosaltres també vindre-ho a casa, je,je em de anar a buscar maduixes bonisimes, ara de cara al bon temps, li dones un petonet al Toni de la meva part
mil petonets Susanna
Qué de cosas estoy descubriendo, el pollo adobado con un licor, tiene que estar bien bueno.
ResponEliminaBesos
Un pollastre molt saborós, sens dubte!
ResponEliminaQué receta tan rica. Si me invitas llevo el pan :D
ResponEliminaBesos.
deve essere una vera delizia.....un bacino la stefy
ResponEliminaSusanna, qué bó aquest pollastre amb la ratafia!! Jo pensava que aniria al forn, però no... és fregit!! Aiiii qué ja m'imagino el cruixent que quedarà. Fantàstica la recepta.
ResponEliminaUn petonàs.
que buena y fácil esta receta, ya te agradezco compartirla!!
ResponEliminaun beso gordo
Vamos que comos e dice Bicos, petonets, bisous??
Pili
Tu E chef
Jo sóc abstèmi, però cuino amb alcohol i la ratafia és fantàstica per aquest aroma vegetal que li dona als plats. M'encanta :)
ResponEliminaSegur que ha d'estar bonísim!! No m'agraden gaire els licors, pero si que es veritat, que a la cuina, donen molt bon gust!
ResponEliminaUn petó!
Qué rico Susanna!! Le has puesto una mezcla de especias buenísima. Además el lícor, que por cierto yo no conocía, le debe de dar un toque especial.
ResponEliminaBesitos
No tinc gens costum de cuinar amb ratafia, però deu quedar molt gustós... Ben marinat, ha de quedar més melós i molt bo!
ResponEliminano sabia de este `pollo.se ve genial
ResponEliminaSeguro que estara estupendo y delicioso ..que sabor tiene ese licor?..por si lo encuentro en alguna tienda de productos artesanos ..besos MARIMI
ResponEliminaHola Garlutti, guapa tu
ResponEliminaes dulzón, color dorado oscuro, azucarado, sabor a nueces y a hierbes silvestres,...hum..
igual lo encuentras en el corte ingles en la sección gourmet,...tienen casi de todo
mil petonets Susanna
Pollastre ben bó !!!
ResponEliminaUhmmmmm......quina delicia !!
Una abraçada
Joan i Sara
Hola Joan i Sara, guapos
ResponEliminala veritat es que em la ratafia queda molt i molt bo
mil petonets Susanna
Hola Espe, quapa tu
ResponEliminaqueda muy rico y crujiente
mil petonets Susanna
Hola Gemma, guapa tu
ResponEliminadoncs nena, a provar que la ratafia te magía a la cuina, ja veuràs
mil petonets Susanna
Hola la casita ,guapa tu
ResponEliminaqueda divino, a los mios les encanta, lo cocino desde hace muchos años, pues me encanta la ratafia en la cocina
mil petonets Susana
Hola Mri, guapa tu
ResponEliminaa mi per beure tampoc,..però a la cuina si que m´agraden, pensa que al cuinar-los perden els graus, i només en queden les sabors
mil petonets Susanna
Hola Oscar, guapo tu
ResponEliminaes el que li comentava a la Mari, que jo no soc pas de molts licors,..erò a la cuina si, son una meravella, el canvi que et fa un plat cuinat d´una maenra o de l´altre
mil petonets Susanna
Hola E.chef, guapa tu
ResponEliminaencantada de que te guste el pollito así, queda divino, y yo soy feliz compartiendo la receta para que su sabor llege a todos los paladares del mundo,..
petonets = besitos
petons = besos
bicos = petonts mil Susanna
Hola Susanna!
ResponEliminaRatafia!! Quin bons records que em porta.. fa anys que no en prenc. M'han agafat ganes!! I amb aquest pollastre deu quedar un gust sensacional!! Molt bé maca!
Hola la cuina de L´Eri, guapa tu
ResponEliminaencantada de que et porti bons records, a més a la cuina dona un bon paper
mil petonets Susanna
No conec, la ratafia, pero el pollastre es veu genial!
ResponEliminaGracies per pasar per el meu blog
Bessets
http://desdelacuinadelhort.blogspot.com/
Hola Teresa, guapa tu
ResponEliminaes possible que en un lloc de licors i vins en trobis, pots provar..
mil petonets Susanna
Hola Mabel, guapa tu
ResponEliminaqueda d´alló mes bo, i ja veus que fàcil
mil petonets Susanna
Mmmmmmmmmmmmm muy bueno.
ResponEliminaVengo a entregarte un premio qué me hace mucha ilusión que tengas, es el Indalo de Diamante, después se lo puedes entregar a otro blog que sea relacionado con la cocina y que tenga más de 500 seguidores.
Aquí te dejo el enlace para que lo recojas.
http://cocina-trini.blogspot.com/search/label/Premios%20Platino%20y%20Diamante