Ingredients
Albergínies,
1 cullerada de farina,
Oli d´ oliva,
Ous
Sal
Preparació
Tallarem les albergínies a rodanxes molt primes i la posarem en una safata amb aigua i la cullerada de farina, deixar reposar mínim 1/2 hora ( perdrà tota la seva amargor i ens quedarà molt blanca )
Assecar-la i la passarem uns minuts per una planxa que ja tindrem molt calenta i untada amb unes gotes d´ oli d´ oliva, quan agafi una mica de color retirar i reservar.
Batre els ous, i afegirem les rodanxes de albergínia, salar al gust, només ens maca fer les truites amb oli molt calent.
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
una vera delizia!! complimenti!!!!ciao!
ResponEliminaHola Federica, guapa tu
ResponEliminaqueda moltbona i gens gruixosa
mil petonets Susanna
Mira que en són de bones!!
ResponEliminaM'encanten les truites farcides!!!! Aquest'esalberginia, deliciosa!!!
ResponEliminaPetonets guapa.
¡Delicioso!. Me encanta.
ResponEliminaBuen día
Una de les meves truites preferides! Queden molt gustoses i tovetes!
ResponEliminaPetonets
Sandra
La meva intenció aquesta nit era fer una truita de alberginia, aquesta nit el nano va a Malgrat i era perfecte, però l'Antonio ha vist unes carxofes a la parada de verdures i s'ha estimat més que fos de carxofes.
ResponEliminaNo sabía ho de la farina, bon truc com tots els teus.
Petons reina.
Una buena manera de comer las berenjenas, me gusta, al igual que el nuevo look del blog, un beso
ResponEliminaUna buena manera de comer berenjenas, me gusta, al igual que el nuevo look del blog, un beso
ResponEliminaHola Susana, que cosas tan ricas has preparado desde que estuviste de vacaciones. Hacía unos días que no visitaba tu cocina. Me encanta todo.
ResponEliminaUn abrazo.
www.cocinandoencasa.net
www.dulcisimosplaceres.net
www.todasmisrecetasdecocina.net
Me gusta muchísimo más que la de patatas ;))
ResponEliminaCariños Susana!
Molt bona aquesta truita preciosa!!! M'encanta!!! I mes avui, que m'han portat un munt d'alberginies de l'hort ^____^
ResponEliminaUn petonas
Sònia
Me parece un bocado de lo mas delicado. Un besazo.
ResponEliminaHola Nati, estimada i guapa tu
ResponEliminala verdad es que queda de miedo, y más si son de tu huerta, je,je
mil petonets Susanna
que bona,la albergínia m'agrada molt aixi que amb truita mmmm encara millor,petons
ResponEliminaSusanna, una truita molt bona i jugosa..........paco
ResponEliminaPero que buen atortilla, no sabes como me gustan. Además es que quedan deliciosas de mil formas. Son muy socorridas.
ResponEliminaBesitos,
Una manera diferente de comer la berenjena. Los más peques ni se enteraran que lo están haciendo ;D
ResponEliminaBesos.
Hola Sunny, guapa tu
ResponEliminala verdad es que teniendo en casa unos huevos y cualquier cosa haces una comida de fiesta
mil petonets SUsanna
Hola SIlvia, guapa tu
ResponEliminapues si, le quitas la piel, y es tan suave que ni se enteran de que estan comiendo una fuente de vitaminas
mil petonets Susanna
Hola Sr.PAco, guapo
ResponEliminala veritat es que queda molt bona i feta iaxí gens oliosa
mil petonets Susanna
Hola Agnés, guapa tu
ResponEliminaqueda molt melosa, i es prepara en un plis plas
mil petonets Susanna
Hola Susanna, que rica esta la tortilla. En casa mis padres también la preparaban y estaba deliciosa.
ResponEliminaGracias por compartirla, casi me habia olvidado.
Un petonet
HOLA SUSANA, bona tarda, lña truita de alberginies, es de les meves preferides,un 10.
ResponElimina(Escric en castellá porque aunque soy catalana, me obligaron a estudiar en castellano y escribo el catlán con un montón de faltas).
Acabo de entrar en tu blog y lo iré visitandp con frecuencia pues m ha encantado, te invito a visitar el mio, será un verdadero placer.
Saudos.
mªdolors
A casa ens agrada molt la truita farcida l´albergínia...És deliciosa,oi?
ResponEliminaHola Sonia, guapa tu
ResponEliminacelebro que t´agradi la recepta, ja m´explicaràs com ha anat,..je,je
mil petonets SUsanna
Hola Silvia, guapa tu
ResponEliminala verdad es que queda más melosa, riqusima, je,je
petonets Susanna
Hola Cristina, guapa tu
ResponEliminadoncs si, nena com molt be dius, és deliciosa
mil petonets Susanna
Hola Lolines, guapa tu
ResponEliminamolt benvinguda a la meva cuina, encantada de que t´agradin les meves receptes
fins aviat, i mil petonets Susanna
que tortilla más deliciosa, que blog tan maravilloso! estoy encantadísima de conocerte!
ResponEliminaUn beso grande,
Nieves.
http://igloocooking.blogspot.com
Hola Nieves, guapa tu
ResponEliminapara mi tambien ha sido un placer el conocerte
que bonito poder intercambiar recetas, trucos....
hasta pronto, i mil petonets Susanna
Hola Meritxell, guapa tu
ResponEliminame alegro de verte y de que te guste la receta, tan sencilla como deliciosa
cuidate, mil petonets i fins aviat, Susanna
I que bona es l'alberginia!!!!!
ResponEliminaM'agrada de totes maneres.
Aquesta truita amb pa amb tomàquet hummmmmmm.
Petonets guapa
Hola Isabel, guapa tu
ResponEliminacom o saps,....je,je, a casa des de sempre el pa ?....amb tomàquet , tot l´any, faci fred o calor...sempre amb tomàquet,
alguna vegada que hem anat de vacances fora del pais, ( jo sempre porto petites bossetes de oliva de oliva ), i com de tomàquets en trobes sempre per arreo, allà on sigui ...pa amb tomàquet
mil petonets Susanna
Hola Amparo, guapa tu
ResponEliminacomo siempre feliz de tu visita y contenta que te gusten mis propuestas
mil petonets Susanna
O de la cullerada de farina no o sabía, a mi les alberginies no son sant de la meva devoció, preferixo una truita de patates.
ResponEliminaHola Marta, guapa tu
ResponEliminaje,je, això es que no la has provat, fins i tot el meu fill que no li agraden les verdures, en menja
mil petonets Susanna
Hola Carmen, guapa tu
ResponEliminacelebro que te guste la receta,...
y nuestra nueva imagen, es que tengo un informatico en la familia que no tiene precio, je,je ( porque yo no tengo ni idea del tema ) a mi dame una sarten y te hago milagros
mil petonets Susanna
Hola Anna Betulo, guapa tu
ResponEliminaje,je, també estan de mort les carxofes,...
el truc també serveix per les carxofes, queden blanques i maques
mil petonets Susanna
No sabia que con la harina, te queda blanca la beregena. Cuanto estoy aprendiendo de tí!!!
ResponEliminaHaré la receta, porque nos gusta la berengena, pero simpre la hago, a la plancha o rebozada.
PETONETS.
Hola Golonsegus guap@ tu
ResponEliminaAún que las hagas a la plancha haz la misma operación quedarán blanquitas ,
Tambien puedes hacerlo con las alcachofas, quedan blancas y divinas, ( a mi particularmente no me gusta el tener que ponerle limón )
Me haces feliz con tu comentario
Buen fin de semana i mil petonets Susanna