TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate

dimecres, 6 de març del 2024

Aliments cuinats al vapor.....propietats i virtuts




Cuinar al vapor es menjar més sa.

La gran avantatge de cuinar al vapor es, per un costat la de no tenir que afegir cap tipus de greix als nostres aliments, i per l´altre fa que no canviïn els sabor, els nutrients ni es perdin part de les seves vitamines.

També fa que es conservi millor el color original dels aliments, sobre tot de les verdures.

Podem fer al vapor quasi qualsevol tipus d´aliment ...

Carns: Es important que tingui poc greix i si li voleu donar un sabor extra, només la teniu que posar a macerar al vostre gust una estona abans.

Verdures : Totes es poden cuinar al vapor, però millor no afegir sal.

Peix : Igual que les verdures  tot tipus de peix es apte per ser cuinar al vapor, això si, embolicat perquè es conservi millor de forma i ens quedi sucós, en aquest cas si que podem condimentar al gust ja que no perdrà el sabor extra en estar dins d´un embolcall .


Bona sana cuina i bon profit.

Aquesta informació pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...