Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimecres, 23 de febrer de 2011

AMANIDA DE CABDELLS AMB FRUITA FRESCA I CODONY


Ingredients
Cabdells de Tudela
palets de surimi
nous
olives negres d´Aragó
codony
daus de formatge manxeg
préssecs naturals 


Per la vinagreta 
oli d´oliva, vinagre de cava, pebre negre, sal, 


Preparació
tallarem tots els ingredients  ( al gust del comensal), i els posarem dins d´un recipient i reservar.


Mentre agafem tots els ingredients per la vinagreta i batre fins que ens quedi consistent, tot seguit o abocarem per sobre del bol que tenim reservat, barrejar amb carínyo , posar a la plata de servir, i llestos..


Bon profit

AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/ DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...