S'acosten la Festes de Nadal,...i com és tradició ....els torrons....
La formula original d´aquest torró és d´en Quim de les roses ....encara que en " Roc a la Cuina " ha efectuat uns petits canvis,...gràcies Quim per compartir-la...
Ingredients
- Xocolate especial per desfer de rebosteria ( hem fet servir, de negra, de blanca i amb llet.
- Panses que han estat en remull en licor uns 3 dies ( licor al gust, aquestes amb whisky )
- Fruits secs ( hem posat..avellanes, ametlles, festucs, nous, anacards.. ja torrats )
- Sucre
- Motlles de silicona per formar els torrons
Preparació
El primer pas será caramel.litzar els fruits secs, posarem al foc una paella ample amb la mateixa quantitat - o sigui pes- de sucre com de fruits secs, a foc baix, remenar de tant en tant, fins que el sucre es quedi desfet - es important que no quidi negra, si això passa ens quedará amargant-
Ara o escamparem sobre un paper vegetal -o - lamina de silicona, i deixarem refredar.
Fondre la xocolate escollida, posarem una capa a cada motlle i deixarem refredar.......pasada l´estona, ara li toca una capa dels fruits secs que tenim reservats i de les pases escorregudes.....tornarem a fondre una segona tanda de xocolate i la posarem per sobre fins cobrir tot el motlle.
Deixar refredar fins que la xocolate quedi pressa....i ja podem treure dels motlles.
* Els fruits secs es poden esmicolar -o- deixar a peces grosses.
* Si no tens motlles de silicona, retalla una caixeta de les de la llet, i ja no tens excusa per preparar-los.
* Aquests , ja que es Nadal.... els hem empolsar amb purpurina comestible de color plata.
Bon profit i a gaudir amb bona companya de les Festes i dels torrons.....fets a casa....
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna