Medallons de lluç ( com que eren molt gruixuts els hem partit en dos )
Oli d ´oliva
All i julivert picats
Un raig de vermut blanc sec
Pebre negre
Sal
Preparació
Posarem els medallons de lluç en un recipient que ens entri a la fregidora, condimentar amb sal i pebre al gust, afegir un raig de vermut, i un rajolí oli d´oliva......i
Ja les tenim a punt per passar a Lanova.
Les hem posat a 185 - uns 15 minuts, de tant en tant, vigilar i donar una remenada amb espàtula de fusta o silicona, amb una cullera regar per sobre amb el suquet que queda a la safata, quan faltin uns 5 minuts afegir l all i el julivert picats, queda un suquet molt bo per sucar pa.
* Aquest daurat tant maco es degut a la reducció del vermut.
* Potencia i temps, sempre serà orientatiu, dependrà del vostre aparell, potencia i volum de producte.
* Ep !!, si no en teniu, cap problema, es pot seguir la recepta igualment i l ´últim pas el feu a la paella en oli, o amb la fregidora de tota la vida.
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna