Ingredients
Ous
Trompetes negres ( de la mort )
All i julivert picats
Sal
Oli d´oliva
Sofregir els bolets amb una mica d´oli d´oliva, condimentar de sal al gust, quant ja estiguin quasi a punt afegir l´all i el julivert picats.
Batre els ous, barrejar amb els bolets i fer la truita daurada al gust.
Un àpat ràpid, sa i boníssim .....,.hummm ( ideal per la carmanyola...)
Un àpat ràpid, sa i boníssim .....,.hummm ( ideal per la carmanyola...)
* Truc
Perqué ens quedin sempre unes truites així de precioses, lo ideal es tenir una paella única i exclusivament per fer truites, la de casa es de 20 cm, i queden perfectes.
Bon profit
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna