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INGREDIENTS
290 GRAMS D´ AIGUA
290 GRAMS D´ AIGUA
120 MASSA MARE LIQUIDA
13 GRAMS D´OLI D´OLIVA
37 GRAMS DE LLEVAT FRESC DE FLEQUER
2 CULLERADETES LLET EN POLS
600 GRAMS FARINA DE FORÇA
1 CULLERADETA GLUTEN
1 CULLERADETA DE SUCRE
2 CULLERADETES DE SAL
PREPARACIÓ AMB LA THERMOMIX
AIGUA + OLI + LLEVAT FRESC + M.MARE + LLET POLS 5 MINUTS- 37.- V.2.
AFEGIR FARINA TAMISADA + GLUTEN + SAL + SUCRE 10 SEGONS – V.6 DESPRÈS AMASSAR 5 MINUTS – V. ESPIGA - SENSE TEMPERATURA
TREURE I REPOSAR LA MASSA TAPADA EN LLOC CÀLID, APROP. 1 HORA, FINS QUE DOBLI EL VOLUM.
PASSAT AQUEST TEMPS , AMASSAR UNS 5 MINUTS , COL·LOCAR DINS UN MOTLLO RODÓ , PINTAR AMB AIGUA , FER UNS TALLS AL DAMUNT AMB UN GANIVET TAPAR I DEIXAR REPOSAR 1 HORA MÉS EN LLOC CÀLID.
MENTRE ESCALFAR EL FORN A 200.
FORNEJAR APROP 50/60 MINUTS, DEPÈN DEL FORN
POSAR- HI DINS , UN RECIPIENT AMB AIGUA PER DONAR HUMITAT, I LA CROSTA DEL PA QUEDI CRUIXEN
AQUEST PA ES POT PREPARAR AMB LA THERMOMIX, MANUAL I PANIFICADORA.
TE UNA PINTA FANTASTICA DE BO I BONIC, JO VULDRIA FER-LO PERO NO TING LA THERMOMIX, SAPS ELS TEMPS SENSE LA MAQUINA I SI CAMBIA ALGUNA COSA MES ?
ResponEliminaMIRARE MES RECEPTES, GRACIES PER LA VISITA,
JOAN
HOLA JOAN, GUAPO TU
ResponEliminaBONA NIT, I GRÀCIES PER VISITAR LA MEVA CUINETA SI NO TENS UNA THERMOMIX, NO CANVIA RES, NOMÉS QUE TENS QUE TREBALLAR UNA MIQUETA MÉS, JE,JE,
A MÁ TINDRÀS QUE AMASAR APROP D´UNS 15 MINUTS , AIXÓ DEPEND DE LA "MARXA" QUE LI DONIS AL TEMA...FES TOT IGUAL , L´ORDRE D´INGREDIENTS..TOT, NOMÉS CANVIA QUE TENS QUE ESCALFAR L´AIGUA EN EL MICRO, ( PER EJEMPLE) PERÒ QUE NO PASSI DE 37. DONCS SI NÓ ET CARREGARÀS EL LLEVAT .. I RES MÉS...
VÁ HOME ANIMAT QUE AIXÓ DE FER PA, ES MOLT DIVERTIR, I MOLT SA,...RES COM FET A CASA AMB CARINYO..SI NECESSITES FER ALGUNA CONSULTA JA SAPS.
SI O FAS DINS D´UN GIBRELL GROS, NO FARÀS GENS DE "MERDER" A LA CUINA"
PETONETS SUSANNA
Amb tans pans com has fet, no sé quin triar, no n'hi fet mai.
ResponEliminaPetons
HOLA GUAPA TU
ResponEliminaANIMAT A FER EL PA A CASA, I MAI MÉS EN COMPRARÀS SEGUR, MIRA SI VOL UN BON CONSELL, COMENÇA PEL PÁ DE PIREX, SI NO EN TENS NO PASSA RES, POTS FER-HO IGUALMENT DINS DE QUALSEVOL CASSOLA AMB TAPA QUE POGI ANAR AL FORN....A MÉS ES MOLT DIVERTIT AIXÓ DE FER PA...
PETONETS SUSANNA
Hola Susanna, que monton de recetas mas buenas pones de pan, no sabria con cual quedarme porque todas parecen tan buenas e interesantes para hacer, un saludo.
ResponEliminaJUAN
HOLA JUAN GUAPO TU,
ResponEliminaGRACIAS POR TU MENSAJE, JE..JE...
PUES SI ESTO DE HACER PAN ES UNA DE MIS MUCHAS PASIONES,....Y TENGO UN MONTÓN MÁS QUE IRÉ PONIENDO CON FOTO INCLUIDA, PUES CREO QUE ASÍ ES MEJOR PARA HACERTE UNA IDEA DE LA RECETA...
PETONETS SUSANNA
Hola! Susanna, que blog tan chulo tienes y que panes, yo no tengo la Thermo pero si tengo panificadora así que me iré mirando bien tus recetas para adaptarme alguna a mi maquinita.
ResponEliminaPetons maca.
HOLA DOLORS, GUAPA TU
ResponEliminaSI QUIERES UN CONSEJO , CON LA PANIFICADORA HACES SOLO LA MASA, PERO EL RESTO EN EL HORNO,...SABES, CON LA MISMA CANTIDAD DE INGREDIENTES EL PAN QUEDA CASI EL DOBLE DE GRANDE,.....COMPROBADO...
PETONETS SUSANNA
Hola, me alegro de conocerte. Lo primero agradecer tu visita. No veas cuantos panes tienes!! yo tengo la panificadora y amaso en ella, me encanta como queda la masa!!
ResponEliminaA partir de ahora, te seguiré de cerca.
Un saludo.
Holaa! madre mía que pan tan rico! felicitaciones..
ResponEliminaun beso
Gaby
HOLA GABRIELA, GUAPA TU
ResponEliminaEN PRIMER LUGAR GRACIAS POR VISITAR MI COCINA,..Y GRACIAS TAMBIEN POR TU COMENTARIO, ANIMATE, HACER PAN NO ES DIFICIAL, Y ADEMÁS LAS MEDIDAS DE TODAS LAS RECETAS SON GARANTIZADAS,....ESPERO TU MENSAJE DICIENDOME QUE YA HAS HECHO UNO, JE,JE, HASTA PRONTO
MIL PETONETS SUSANNA
HOLA MARISA, GUAPA TU...
ResponEliminaYO TAMBIEN TENGO UNA PANIFICADORA SE LLAMA " CLOTI",...MIS PRIMEROS "PINITOS" EN ESTO DE LOS PANES FUÉ CON ELLA, DESPÚES DESPEGE EN ESTE MUNDO APASIONANTE, Y AHORA HAGO MÁS PAN EN EL HORNO, CASI TODOS LA VERDAD , ADEMÁS Y PUEDES COMPROBARLO, CON LA MISMA CANTIDAD DE INGREDIENTES, EL PAN CRECE EL DOBLE..SI, SI EL DOBLE, LA COSTEZA QUEDA MÁS CRUJIENTE... LA VERDAD ES QUE ME GUSTA MÁS EL RESULTO ..EN EL HORNO...
VENGA DECIDETE, PUEDES HACER LA MASA EN LA PANIFICADORA, ASÍ NO TIENES QUE AMASAR A MANO, Y EL RESTO EN EL HORNO....ESPERO SUS NOTICIAS, MIENTRAS, RECIBE, MIL PETONETS
SUSANNA
Hola Susanna, acabo d'entar al blog i m'ha agradat molt, sobretot perque poses receptes de pa, és que les masses són la meva perdició. Enhorabona pel blog!
ResponEliminaHOLA JUDIT ,GUAPA TU
ResponEliminaI JO MOLT CONTENTA DE QUE T´AGRADI, JE,JE
ES EL QUE DESITJO, PODER COMPARTIR LES MEVES RECEPTES AMB TOTHOM, ...DONCS NENA, JA SAPS, COMENÇA A FER PANS, I DESPRÈS M´EXPLIQUES, SEGUR QUE SERÀS LA REINA DE CASA...
PETONETS SUSANNA