Ingredients
200 grams de llet
50 grams de mantega tova
400 grams de farina de força
30 grams de llevat fresc
1 0u
2 cullerades de sucre
La pell d´una llimona
1/2 culleradeta de sal
Per decorar
Pinyons, fruita confitada,...etc + sucre i anís
Preparació
1.- Ratllar la pell de llimona 1 minut.V 5.7.9.
2.- Afegir llet + sal + sucre + mantega 1 minut, 37 graus, v.2
3.- Desprès afegir ou + llevat fresc 30 segons, v.2.
4.- Per últim la farina tamisada 20 segons, v.6.......despès 5 minuts, v. espiga
Treure del pot i estendre en una placa de forn, deixar fermentar al voltant 1 hora, en lloc càlid i tapada, passat aquest temps pintar amb ou batut, decorar amb pinyons, fruites, crema pastissera.....al gust.
* Per decorar amb " pilonets " de sucre, es tant fàcil com agafar sucre del normal ( no glas ) i remullar amb una mica d´anís, ens te que quedar espès i escampar per sobre.
Forn a 180 graus uns 25/ 30 minuts, dependrà del forn
Bon profit
* També es pot preparar a lo tradicional o panificadora
* Altre recepta per fer brioix http://enrocalacuina.blogspot.com.es/2015/06/brioix-massa-base-del-sr-ramon.html
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Preciosas estas cocas, y seguro que su sabor es maravilloso, que buena mano teneis en Cataluña para este maravilloso dulce que me encanta. Besicos
ResponElimina