Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimecres, 27 de gener de 2010

Crema pastissera en th



Ingredients
100 grams de sucre
500 grams de llet
4 rovells d´ou
50 gams de farina -o- maizena -
1 pessic de sal
La pell d´una llimona
Una branca de canyella

Preparació
* Col.locar la papallona en el vas

Posarem en el vas la meitat de la  llet+ sucre+ pell de llimona+ canyella 10 minuts, 90 graus- velocitat 2

Colar la llet per treure la pel de llimona i la branca de canyella,  la tornem a posar en el vas, afegir també la resta de llet que tenim reservada a la i haurem desfet la farina -o - maizena, els rovells d´ou i el pessic de sal
10 minuts, 90 graus,, velocitat 3, fins que quedi espessa.

La poder deixar refredar dins del mateix vas,  uns minuts abans de fer.la servir batre 5 segons, velocitat 4.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna


 

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...