TRADUCTOR D ´IDIOMES
Translate
dimecres, 27 de gener del 2010
Crema pastissera en th
Ingredients
100 grams de sucre
500 grams de llet
4 rovells d´ou
50 gams de farina -o- maizena -
1 pessic de sal
La pell d´una llimona
Una branca de canyella
Preparació
* Col.locar la papallona en el vas
Posarem en el vas la meitat de la llet+ sucre+ pell de llimona+ canyella 10 minuts, 90 graus- velocitat 2
Colar la llet per treure la pel de llimona i la branca de canyella, la tornem a posar en el vas, afegir també la resta de llet que tenim reservada a la i haurem desfet la farina -o - maizena, els rovells d´ou i el pessic de sal
10 minuts, 90 graus,, velocitat 3, fins que quedi espessa.
La poder deixar refredar dins del mateix vas, uns minuts abans de fer.la servir batre 5 segons, velocitat 4.
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna