Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimarts, 26 de gener de 2010

Pa Pirex a l´estil Susanna















Ingredients
600 grams de farina de forner
240 grams d´aigua
30 grams oli d´oliva
37 grams de llevat fresc
1 culleradeta de llet de pols
2 culleradetes de sal
1 culleradeta de sucre
150 grams de massa mare liquida
1 recipient de "Pirex" amb tapa

 Preparació amb th
Posarem en el vas aigua + oli+llevat + m.mare + llet en pols,  5 MINUTS- 37.- V.2.

Afegir la farina tamisada + sal+ sucre 10 SEGONS – V.6 desprès amassar  5 MINUTS – V. ESPIGA

Treure del vas i deixar reposar la massa tapada en lloc càlid durant 60 minuts, passat aquest temps, tornarem a amassar uns 5 minuts, donar forma i col.locar dins d´un pirex amb tapa ( la tapa ens fará de base, enfarinar.la), pintar el pa amb una mica d´oli, fet uns talls amb un ganivert, tapar amb l´altre part del pirex i deixar reposar uns 60 minuts, fins que torni a llevar.

Mentre escalfar el forn a 200 graus.

Fornejar de 40 a 50 minuts, ( dependrà del forn) treure i refredar sobre una reixeta.

* Aquesta recepta es pot fer també amb panificadora i/o manual.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna


Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...