Ingredients
600 grams de farina de força
240 grams d´aigua
30 grams oli d´oliva
37 grams de llevat fresc
1 culleradeta de llet de pols
2 culleradetes de sal
1 culleradeta de sucre
150 grams de massa mare liquida
1 recipient de "Pirex" amb tapa
Preparació amb th
Posarem en el vas aigua + oli+llevat + m.mare + llet en pols, 5 MINUTS- 37.- V.2.
Afegir la farina tamisada + sal+ sucre 10 SEGONS – V.6 desprès amassar 5 MINUTS – V. ESPIGA
Treure del vas i deixar reposar la massa tapada en lloc càlid durant 60 minuts, passat aquest temps, tornarem a amassar uns 5 minuts, donar forma i col.locar dins d´un pirex amb tapa ( la tapa ens fará de base, enfarinar.la), pintar el pa amb una mica d´oli, fet uns talls amb un ganivert, tapar amb l´altre part del pirex i deixar reposar uns 60 minuts, fins que torni a llevar.
Mentre escalfar el forn a 200 graus.
Fornejar de 40 a 50 minuts, ( dependrà del forn) treure i refredar sobre una reixeta.
* Aquesta recepta es pot fer també amb panificadora i/o manual.
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
240 grams d´aigua
30 grams oli d´oliva
37 grams de llevat fresc
1 culleradeta de llet de pols
2 culleradetes de sal
1 culleradeta de sucre
150 grams de massa mare liquida
1 recipient de "Pirex" amb tapa
Preparació amb th
Posarem en el vas aigua + oli+llevat + m.mare + llet en pols, 5 MINUTS- 37.- V.2.
Afegir la farina tamisada + sal+ sucre 10 SEGONS – V.6 desprès amassar 5 MINUTS – V. ESPIGA
Treure del vas i deixar reposar la massa tapada en lloc càlid durant 60 minuts, passat aquest temps, tornarem a amassar uns 5 minuts, donar forma i col.locar dins d´un pirex amb tapa ( la tapa ens fará de base, enfarinar.la), pintar el pa amb una mica d´oli, fet uns talls amb un ganivert, tapar amb l´altre part del pirex i deixar reposar uns 60 minuts, fins que torni a llevar.
Mentre escalfar el forn a 200 graus.
Fornejar de 40 a 50 minuts, ( dependrà del forn) treure i refredar sobre una reixeta.
* Aquesta recepta es pot fer també amb panificadora i/o manual.
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna